Skolevej 15, 8920 Randers NV

8920 skolevej 15 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Vi er stolte over at kunne byde jer velkommen til denne smukke klassiske rødstensvilla, som er opført i 1932. Med hele 134 m² boligareal, en anvendelig kælder på 85 m² og en idyllisk have, får du her det bedste af begge verdener: central byliv og privatliv.Denne smukke ejendom ligger få hundrede meter fra Statsskolen, Tradium og flere både folke- og privatskoler. Her bor du tæt på indkøbsmuligheder, sygehuset og grønne parker, som du kan nå på under 5 minutter til fods.

Villaen er renoveret og moderniseret med sans for detaljer og står helt indflytningsklar. De klassiske Dannebrogsvinduer er løbende udskiftet mellem 2015 og 2017, og huset er hulmursisoleret i 2014. Udhuset har desuden fået nyt tag og underbeklædning i 2023, og kvistens tag og lægter blev fornyet i 2018.

Når du træder indenfor, bydes du velkommen i en indbydende hall med en smuk svungen trappe, der fører til førstesalen. I stueetagen finder du et lyst og funktionelt køkken med hvide elementer, en elegant spisestue med en charmerende karnap og med åben forbindelse til stue med en rå murstensvæg og brændeovn. Fra stuen er der udgang til en vidunderlig sydvestvendt træterrasse, hvor du kan nyde solen dagen lang. Stueetagen rummer også et elegant badeværelse med bruseniche.~På førstesalen er der et imponerende stort soveværelse, et ekstra værelse, walk-in closet samt et praktisk disponibelt rum.

Kælderen er særdeles anvendelig med to store disponible rum, et bryggers med flotte hvide elementer samt et mindre disponibelt rum med udgang til haven. Her finder du en hyggelig hjemmebar, perfekt til afslappede aftener. Der er også et ekstra disponibelt rum med plads til dybfryseren.

Haven er en privat oase, hvor solen kan nydes fra morgen til aften. Her er der rig mulighed for både afslapning og hygge, helt ugeneret fra omverdenen.Derudover er separatkloakering allerede igangsat og forventes færdiggjort i efteråret 2024.

Denne villa skal opleves – her får du en kombination af charmerende originalitet og moderne bekvemmeligheder, alt sammen centralt placeret i byen. Velkommen hjem. Ring til os for fremvisning på 8710 4100…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skolevej 15 , 8920 Randers NV2.395.000 kr.13.977 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.435 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 134 ㎡Grund: 552 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1932Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-22 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x