Hørdumsgade 19 0-th, 2450 København SV

2450 hordumsgade 19 0 th 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende stuelejlighed med egen have

Nu er denne skønne bolig med et meget privat havestykke kommet til salg! Denne skønne stuelejlighed tilbyder en unik kombination af komfort og funktionalitet. Lejligheden byder på et rummeligt og moderne køkken med masser af plads og flotte træoverflader. Boligen har også et stort badeværelse med et egen bruseniche. Udenfor finder du en hyggelig, privat terrasse, som er perfekt til afslapning og hyggelige sommeraftner. Derudover er der blevet etableret et ekstra værelse, som i øjeblikket bruges som børneværelse, som nemt kan tilpasses efter behov.

Ejendommen er bygget i 1913 og er en del af det tidlige Sydhavn som har sat rammerne for den bydel vi elsker i dag. Det betyder at du bosætter dig i en charmerende ejendom med et hyggeligt og grønt gårdmiljø.

Hørdumsgade 19, st. th, ligger tæt ved Sydhavn st. og dermed også skønne Vestre Kirkegård. Her har du Vesterbro som nabo meget tæt på, samt byder nærområdet på gode cafeer og restauranter, men hvis du skal længere ind til byen er du blot 700 meter fra den nyåbnede M4 Metrolinje ved Mozarts Plads. Hopper du på cyklen er du blot få minutter væk fra Valbyparken som blandt andet byder på strand og en række andre aktiviteter så som Disc golf, musikarrangementer og specialhaver.

En unik anpartslejlighed med havestykke der skal opleves ved selvsyn!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hørdumsgade 19 0-th, 2450 København SV3.495.000 kr.55.476 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.509 kr/mdrVillalejlighedEnergimærke: CStørrelse: 63 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1913

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x