Søndre Ringvej 6, 4000 Roskilde

4000 sondre ringvej 6 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Byhus som de fleste drømmer om!

Velkommen til Søndre Ringvej 6, 4000 Roskilde – et hjem, hvor kvalitet, stil og funktionalitet går op i en højere enhed.
Dette 106 m² store dobbelthus fordeler sig over 2 fulde plan og byder på en rummelig, veldisponeret bolig med ekstra muligheder i den 40 m² store, anvendelige kælder. Her er der virkelig tale om en bolig, hvor der ikke er gået på kompromis med noget som helst.

Indenfor mødes du af en indretning, hvor hver eneste detalje er nøje overvejet. Materialevalgene er af højeste kvalitet, og de gennemtænkte løsninger gør hverdagen både nem og luksuriøs. De store vinduespartier sørger for et smukt lysindfald, som fremhæver boligens elegante udtryk, mens de lyse trægulve og moderne fliser giver en varm og indbydende atmosfære.

Udenfor fortsætter de gennemførte løsninger. Haven er anlagt med sans for både æstetik og funktion, hvilket giver et uderum, der kan nydes hele året rundt. Terrassen er perfekt til hyggelige grillaftener med familien, mens der kan dyrkes grøntsager og frugter i det bagerste af haven.

Kælderen er god og funktionel. Med sine 40 m² byder den på mange anvendelsesmuligheder – hvad enten du drømmer om et hjemmekontor, et kreativt værksted, eller måske en ekstra opholdsplads, der kan tilpasses dine behov.

Dette er en bolig for den kræsne køber, der værdsætter kvalitet, praktik og funktionel beliggenhed og ønsker et hjem, hvor der er kræset for detaljerne – både ude og inde.
På Søndre Ringvej 6 får du ikke bare et hus, men et hjem, hvor hver eneste kvadratmeter er optimeret med omtanke og finesse. Velkommen hjem!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søndre Ringvej 6 , 4000 Roskilde4.300.000 kr.34.677 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.846 kr/mdrRækkehusEnergimærke: DStørrelse: 106 ㎡Grund: 260 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1909Sidste tilstandrapport er fra: 2021-02-17 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x