Birke Alle 19, 2600 Glostrup

2600 birke alle 19 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende og nyrenoveret villa i hjertet af Glostrup

Velkommen til denne smukt renoverede villa, beliggende på en fredelig birkeallé i det eftertragtede Glostrup. Med sine 210 etagemeter fordelt på to etager, byder dette hjem på en perfekt kombination af klassisk charme og moderne bekvemmeligheder. Bygget i 1938, har ejendommen bevaret sin oprindelige karakter, mens den er blevet opdateret til nutidens standarder.

Træd indenfor og mærk straks den varme atmosfære, som de velbevarede trægulve og lyse vægge skaber. Huset er gennemtænkt renoveret med respekt for dets oprindelige æstetik, hvilket ses i de fine detaljer og kvalitetsmaterialer brugt gennem hele boligen. Det lækkert designede køkken er udstyret med topmoderne faciliteter, der vil glæde enhver madentusiast. Her er plads til både madlavning og hyggelige stunder med familie og venner.

Hjemmets hjerte er uden tvivl det rummelige opholdsrum, der inviterer til afslapning og samvær. Store vinduespartier sikrer et fantastisk lysindfald året rundt og giver et behageligt indeklima. Fra stuen er der direkte adgang til den overdækkede terrasse, hvor mange timer kan nydes i læ for vejr og vind.

Villaen råder over flere soveværelser samt et istandsat kælderområde med godt badeværelse og disponible rum – ideelt for dem, der ønsker ekstra plads eller måske en hobbykrog. Kælderen udvider hjemmets anvendelsesmuligheder betragteligt og giver frihed til at indrette sig præcis som man ønsker.

Udenfor venter en skøn have, der omkranser huset med grønne planter og blomsterbede. Haven kræver minimal vedligeholdelse takket være dens velovervejede anlægning – perfekt for travle familier eller dem som foretrækker at bruge tiden på andet end havearbejde. Den overdækkede terrasse udgør sammen med haven rammen om husets udendørs liv; her kan solrige dage nydes fra morgen til aften.

Beliggende centralt i Glostrup finder du alt hvad du behøver indenfor kort afstand; herunder shoppingmuligheder, skoler, offentlig transport samt naturskønne områder ideelle for gå- eller løbeture. Denne adresse kombinerer det bedste fra to verdener: byens bekvemmeligheder lige ved hånden samtidig med at man bor roligt placeret på en idyllisk allé.

Dette hjem repræsenterer en unik mulighed for at erhverve sig en nøgleklar bolig hvor æstetik, komfort og beliggenhed går op i en højere enhed. En sjældent udbudt perle som skal opleves….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Birke Alle 19 , 2600 Glostrup5.350.000 kr.36.644 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.223 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 112 ㎡Grund: 739 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1938Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-02 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x