Vingeager 11, 2600 Glostrup

2600 vingeager 11 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende fuldmuret villa i fredelige omgivelser i Hvissinge, Glostrup

Velkommen til Vingeager 11 i det eftertragtede Hvissinge-kvarter i Glostrup, hvor denne velholdte villa fra 1980 byder på ægte dansk kvalitetshåndværk. Ejendommen er fuldmuret og ligger på en rummelig grund på 812 m², omgivet af en frodig have med et skønt drivhus, der indbyder til både afslapning og dyrkning af egne grøntsager.

Når du træder ind i boligen, mødes du af en lys og indbydende atmosfære. Den åbne stue med højt til loftet og store vinduespartier sikrer et fantastisk lysindfald, der sammen med de lyse trægulve skaber en varm og moderne boligoplevelse. Fra stuen er der adgang til en stor terrasse mod vest, hvor du kan nyde solrige dage og hyggelige aftener.

Køkkenalrummet byder på et charmerende fransk landkøkken med hvide elementer, masser af skabsplads og alle nødvendige hårde hvidevarer. Herfra er der også adgang til en veranda, hvor morgenkaffen kan nydes i fredelige omgivelser. Boligen rummer tre gode værelser, herunder et master bedroom med eget badeværelse og separat bruseniche. Der er yderligere et badeværelse i forbindelse med de øvrige værelser, og begge badeværelser har behagelig gulvvarme.

Underetagen på 61 m² giver plads til et stort disponibelt rum, ideelt som hobbyrum, gamerum eller hjemmekontor, samt et praktisk bryggers med adgang til haven. Her finder du også styringen til solcelleanlægget, som kan overtages, samt opbevaringsplads og vaskefaciliteter.

Ejendommen opvarmes med naturgas, men området vil snart få adgang til fjernvarme, hvilket gør huset endnu mere fremtidssikret. Udendørs byder haven på rig mulighed for at skabe et personligt fristed med plads til både leg og afslapning, og den tilstødende carport har både en praktisk el-lade og ekstra opbevaringsplads i de små skure.

Hvissinge er kendt for sit rolige og familievenlige miljø med kort afstand til både skole, daginstitutioner og indkøbsmuligheder. Der er blot 270 meter til offentlig transport, og naturen ligger lige om hjørnet med Vestskoven og Vestvolden inden for gåafstand. Med et stærkt naboskab og velanlagte parkeringsmuligheder foran huset, er Vingeager 11 det perfekte hjem for dig, der søger kvalitet, komfort og en tryg base for familien….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vingeager 11 , 2600 Glostrup4.995.000 kr.29.228 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.601 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 140 ㎡Grund: 812 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1980Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-30 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x