Lillebro 9, 6100 Haderslev

6100 lillebro 9 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

ARKITEKTTEGNET FAMILEVILLA BELIGGENDE PÅ LUKKET VÆNGE

Få en virtuel tur rundt i huset lige her:psst. husk at du kan kigge rundt i rummene!

På computer: brug musen.
På iPad/iPhone: bevæg iPad/iPhone rundt i lokalet
OBS, bruger du telefon/tablet skal du bruge Youtubes app til at afspille videoen.

Denne arkitekttegnede familievilla, opført i 2007, strækker sig over 181 kvadratmeter og er ideel for børnefamilien, der søger både plads og funktionalitet.

Planløsningen er gennemtænkt med to særskilte afdelinger, der skaber en harmonisk balance mellem privatliv og fællesskab.

I børneafdelingen finder man tre rummelige værelser, der hver især byder på en unik hems. Med hemsstørrelser på henholdsvis 5,7 og 4,7 kvadratmeter, får børnene deres helt egne hyggekroge. Dertil hører også et eget badeværelse, hvilket gør hverdagen nem og bekvem.

Forældreafdelingen er ligeledes velindrettet med et elegant soveværelse, der har både walk-in closet og eget badeværelse, hvilket sikrer en luksuriøs og privat atmosfære.

Husets hjerte er uden tvivl det store køkken-alrum, hvor moderne køkkenfaciliteter smelter sammen med rummelighed og lys. Her er der rigelig plads til at samle familien omkring måltider og hyggestunder. Den tilstødende stue, som ligger i delvis åben forbindelse med køkken-alrummet, skaber en naturlig overgang mellem de forskellige opholdszoner, hvilket fremmer en indbydende og sammenhængende oplevelse.

Ejendommen rummer også et praktisk bryggers, udstyret med alle nødvendige vaskefaciliteter, som gør dagligdagens opgaver lette og overskuelige.

Udenfor venter en dejlig have på 1011 kvadratmeter, der inviterer til både leg og afslapning. Til ejendommen hører desuden en 41 kvadratmeter stor carport samt et indbygget skur på 11 kvadratmeter, der giver god opbevaringsplads.

Opvarmningen sker ved fjernvarme, hvilket ikke kun er økonomisk fordelagtigt, men også miljøvenligt.

Villaen er beliggende på et lukket vænge i et trygt og børnevenligt kvarter, hvor der er kort afstand til både skole, daginstitutioner og indkøbsmuligheder, hvilket gør hverdagen nem og bekvem for hele familien….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lillebro 9 , 6100 Haderslev3.495.000 kr.18.275 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.045 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 181 ㎡Grund: 1011 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2007Sidste tilstandrapport er fra: 2024-01-29 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x