Favrdalen 28, 6100 Haderslev

6100 favrdalen 28 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Rummelig villa med naturskøn udsigt over Favrdalen

Få en virtuel tur rundt i huset lige her:psst. husk at du kan kigge rundt i rummene!

På computer: brug musen.
På iPad/iPhone: bevæg iPad/iPhone rundt i lokalet
OBS, bruger du telefon/tablet skal du bruge Youtubes app til at afspille videoen.

Velkommen til Favrdalen 28 – en rummelig villa på 216 boligkvadratmeter beliggende i det naturskønne område af Favrdalen. Denne villa er ideel for familien, der ønsker god plads, funktionel indretning og smuk udsigt til naturen.

Villaen byder på et stueplan med hele 4 gode værelser, perfekt opdelt i en separat børne- og forældreafdeling, der sikrer privatliv og ro for alle familiens medlemmer. Der er 2 store, moderne badeværelser samt et praktisk gæstetoilet. Ligeledes finder du her husets store stue i direkte forlængelse af husets køkken. Huset er oprindeligt opført i 1973, men er løbende blevet moderniseret, herunder med et nyere badeværelse.

Udover stueplanets mange muligheder har villaen også en stor og brugbar kælder på 60 kvadratmeter, der giver masser af plads til opbevaring, hobbyrum eller andre anvendelser. Der er ligeledes en carport på 18 kvadratmeter samt et rummeligt udhus på 26 kvadratmeter, hvilket giver god plads til både biler og ekstra opbevaring.

Huset ligger på en stor grund på 1081 kvadratmeter, som byder på en fantastisk panoramaudsigt over Favrdalens smukke natur med skov og træer. Den store grund giver rig mulighed for udendørs aktiviteter og afslapning i det grønne.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme, hvilket sikrer en komfortabel og energieffektiv opvarmning.

Dette er en bolig, der skal ses og opleves! Kontakt os i dag for en fremvisning og oplev selv, hvad Favrdalen 28 har at byde på…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Favrdalen 28 , 6100 Haderslev3.495.000 kr.14.076 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.595 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 216 ㎡Grund: 1081 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1973Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-11 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x