Hundslundvej 8, 2770 Kastrup

2770 hundslundvej 8 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

1-plans villa i indflytningsklar stand

Åbent hus med tilmeldingskrav 29/8 – klik på billede –

I det attraktive Pilegårdskvarter bor man her i rolige omgivelser på Hundslundvej 8. Børnene har let adgang til Pilegårdsskolen som man kan cykle til på blot 4 minutter. På Kongelundsvejen har man alle hverdagens fornødenheder i form af Spar og Rema1000, samt flere take-away muligheder. Her bor man på en stille villavej, men hvor man fra kongelundsvejen kan tage bussen ind til indre by.

Villaen byder på 143 indflytningsklare kvadratmeter. Her træder man ind i en stor åben entré, hvor man har direkte adgang til husets ene toilet. Fra entréen har man også hele tre soveværelser, et større og to mindre, hvoraf der pt er dør imellem, men som let kan fjernes. Badeværelset er i nyere stand med badekar og god plads. Dertil får man et større køkken-alrum, med et godt, naturligt lysindfald fra de store vinduer. Køkkenet er i hvide elementer og med masser af bordplads og indbygget vinkøleskab. Alrummet har god plads til et større spisebord, hvor familien kan samles, samt et større sofaområde. Fra stuen har man direkte udgang til haven. I forlængelse af stuen har man endnu et soveværelse. Dertil får man også et praktisk bryggers med vaskesøjle og mulighed for opbevaring.

Haven byder på en større, sydvestvendt træterrasse med god plads til loungemøbler, havebord og grillen. Dertil får man en ugeneret have med koldvands-bassin og sauna, samt en mindre pool beklædt i træ hvor man kan nyder solen frem til den går ned….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hundslundvej 8 , 2770 Kastrup5.495.000 kr.37.128 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.213 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 143 ㎡Grund: 681 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1974Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-26 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x