Solbjerg Hovedgade 46, 8355 Solbjerg

8355 solbjerg hovedgade 46 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Sjældent udbudt – unik murermestervilla i hjertet af Solbjerg – med egen skov.

Åbent hus med tilmeldingskrav 30/8 – klik på billede –

Drømmer du om en bolig, der forener charme, historie og moderne livsstil? Så er denne smukke og velproportionerede murermestervilla fra 1929 den helt rigtige løsning for dig. Med sit karakteristiske mansardtag får første sal en generøs loftshøjde uden skrå vægge, hvilket skaber en behagelig og luftig atmosfære i hele hjemmet.
Byggestilen oser af storhed og med løbende vedligeholdelse og nænsom modernisering, der har bevaret husets originale charme, så er 2024-udgaven helt unik og en ønske-base for de fleste familier. Træd ind i en lys og magisk atmosfære, hvor glatte og hvide overflader møder rustikke, farvede flader — en skøn og modig blanding, der skaber en varm og indbydende stemning. Masser af skønne detaljer, giver hjemmet karakter og sjæl. Beliggenheden i hjertet af Solbjerg by gør det samtidig nemt at nyde de lokale faciliteter, med skolen lige rundt om hjørnet.

Velkommen indenfor på Solbjerg Hovedgade 46 og i skoven bag ejendommen:
Velkommen til ”Engvang”, hvor trappen i gavlen fører dig ind i indbydende entre/hall med trappeløb op og ned og garderobeplads.
Stort køkken/alrum med lækkert lysindfald og med udgang til stor vestvendt træterrasse – hævet over terræn. Smart køkken med masser af bordplads til madlavning. Alrumsdelen er stor og danner nemt ramme om både familiesammenkomster og hyggestunder i lænestolen. Sidst finder man hyggelig og møbleringsvenlig opholdsstue.
1.sal rummer fint repos med adgang til hele 3 store værelser samt super flot badeværelse med terrazzoklinker, brus og flot bademøbel.
Overalt i boligdelen er der flotte plankegulve i naturfarve eller smukt malet.
Kælderen indeholder 3 store, disponible rum med god plads til opbevaring, multirum/hobbyrum. Desuden er der trapperum med trappe op til stueetagen. Bryggers med udgang til haven, vaskefaciliteter samt adgang til husets 2. badeværelse med brus.
Stenbelagt indkørsel til stor carport med plads til bil og cykler.

Udenfor venter en dejlig, ugeneret grund bag boligen, perfekt til afslapning og samvær. Her finder du hyggelige kroge, der indbyder til stille stunder samt en bålplads, hvor du kan samle familie og venner om flammerne på lune sommeraftener. Prikken over i´et er det skønne skovstykke på 5.102 m2 med plæne, som du kan nyde og lege i — en vidunderlig oase midt i byen, hvor naturen omfavner dig.

Denne sjældent udbudte murermestervilla er mere end bare et hjem; det er en livsstil og et fristed. Tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning af denne fantastiske ejendom, der har alt, hvad hjertet begærer!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Solbjerg Hovedgade 46 , 8355 Solbjerg3.799.000 kr.22.810 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.605 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 132 ㎡Grund: 6869 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1929Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-06 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x