Ingeborgvej 24 1, 5000 Odense C

5000 ingeborgvej 24 1 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Skøn og rumlig toplans lejlighed i Skibhus

Åbent hus med tilmeldingskrav 30/8 – klik på billede –

Ingeborgvej 24, 1.+2. sal, er en fantastisk lejlighed på 98 m², fordelt over to plan, beliggende i det eftertragtede Skibhuskvarter. Denne bolig er ideel for førstegangskøberen, der ønsker store opholdsrum, masser af lys og en central beliggenhed tæt på byens faciliteter.
Lejligheden byder på et dejligt køkkenalrum, der fungerer som hjertet af hjemmet. Køkkenalrummet er rummeligt og indbydende, perfekt til både dagligdagsmadlavning og hyggelige middage med familie og venner. Det åbne layout skaber en lys og luftig atmosfære, hvor naturligt lys strømmer ind gennem de store vinduer og skaber en behagelig stemning i hele boligen.
På 2. sal finder man to gode soveværelser, som er lyse og rummelige, og tilbyder rigelig plads til både afslapning og opbevaring. Disse soveværelser er perfekte til at skabe en rolig oase væk fra hjemmets øvrige aktiviteter. De store vinduer sikrer et fantastisk lysindfald, der gør værelserne ekstra indbydende.
Lejlighedens placering i Skibhuskvarteret er en af dens største fordele. Med kort afstand til både offentlig transport, indkøbsmuligheder og Odenses bymidte, får man nem adgang til alt, hvad byen har at byde på. Skibhuskvarteret er kendt for sin charmerende atmosfære, kombineret med nærheden til både natur og byens puls, hvilket gør det til et attraktivt område for både unge par og singler.
Denne lejlighed er det perfekte valg for dem, der ønsker at bo centralt og samtidig nyde godt af rummelige opholdsrum og en god planløsning.
Ingeborgvej 24 kombinerer moderne bekvemmeligheder med en fantastisk beliggenhed, og tilbyder en sjælden mulighed for at skabe et hjem i et af Odenses mest populære kvarterer.
Lejligheden kan også handlens sammen med lejligheden nedenunder og sammenlægges til en boligenhed….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ingeborgvej 24 1, 5000 Odense C2.395.000 kr.24.439 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.149 kr/mdrVillalejlighedEnergimærke: CStørrelse: 98 ㎡Grund: 544 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1922Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-08 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x