Johannevej 2C, 5000 Odense C

5000 johannevej 2c 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Smuk og gennemrestaureret villa fra 1932

Åbent hus med tilmeldingskrav 29/8 – klik på billede –

Åløkkekvarteret har et stærkt lokalt fællesskab, en meget populær skole, skøn natur i form af Åløkkeskoven med stisystemer helt ud til Langsø og blot 2 km ind til Odense Banegård. Umiddelbart over for banegården ligger Kongens Have, Odense Teater og byens brede udvalg af caféer, restauranter og kulturelle tilbud, der her kan nydes i fulde drag.

Smuk og meget præsentabel villa med hvidpudset facade, sprossede vinduer, omkranset af en velanlagt have, som absolut giver appetit på at se mere.

Flot entré med svungen trappe til 1. sal. Fra entréen tilgås et super skønt køkken-alrum med fantastisk flot lysindfald fra de to dobbelte døre, hvor der er direkte udgang til en stor hævet sydvendt terrasse og udsigt over haven. Fra den store terrasse er der naturligvis direkte nedgang til haven. Ydermere er der en god opholdsstue, som delvist er åbnet op indtil alrummet.

Første sal er indrettet med stort lækkert badeværelse med kar, bruseniche og naturligvis gulvvarme. Der er to gode værelser på dette plan. Fra dette niveau er der udsigt til skoven og det meste af kvarteret.

Kælderen er et kapitel for sig. Halvdelen er godkendt til bolig og er med gulvvarme, lækkert badeværelse i samme design som på 1. sal, to gode værelser (hvoraf det ene er godkendt til bolig) og et lækkert bryggers med udgang til haven.

Ejendommen udmærker sig ved, at sælger har foretaget en gennemgribende renovering gennem årene. Der er udskiftet kloak, el, vvs, vinduer, taget er omlagt og overstrøget. Der er valgt den samme klinke på alle tre plan, som giver ejendommen et flot og roligt indtryk af gennemtænkte løsninger, og hvor der ikke er gået på kompromis noget sted i huset.

Der er en muret garage, som anvendes som værksted, udhus til skraldespande, cykler og haveredskaber samt et anneks opført i boligstandard med et utal af anvendelsesmuligheder, f.eks. atelier, kontor, musik, motionsrum mm.
En villa der virkelig er et besøg værd, du bliver absolut ikke skuffet, ring og vi vil dele denne oplevelse med dig….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Johannevej 2C , 5000 Odense C7.500.000 kr.41.288 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.182 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 162 ㎡Grund: 521 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1932Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-14 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x