Ulveåsen 18, 2765 Smørum

2765 ulveasen 18 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Liebhaveri med 2 unikke boligenheder.

Åbent hus med tilmeldingskrav 1/9 – klik på billede –

Den stille grusvej er porten til jeres eget private paradis, hvor eventyr og oplevelser venter på at blive udforsket.

Ejendommen, som er beliggende Ulveåsen 18 ved Hove Overdrev, er til jer, den kvalitetsbevidste og naturelskende familie. Ejendommen er delvis nyopført/renoveret i 2023 og er indrettet med fokus på at samle flere generationer under samme tag – Eller muligheden for at bo tæt med jeres bedste vennepar.

Lad os komme nærmere ind på de 2 spændende boligenheder, med i alt 328m2 boligkvadratmeter, som opvarmes med varmepumpe.
Bolig 1 er 165 m2 samt 36 m2 kælder. Her får I i stueetagen det skønneste, lyse leverum med entre, køkken samt spisestue, der smelter sammen. Herfra er der udgang til stort terrassemiljø. Derudover stue, med masser af lysindfald, fra alle sider, samt badeværelse. Soveafdelingen finder I på 1. sal.

Bolig 2 er 128 m2 og også her bliver familiens samlingspunkt det store rum, hvor entre, køkken og stue smelter sammen i ét. Herfra er der udgang til stort terrassemiljø. Derudover badeværelse med brus. Også her er soveafdelingen på 1. sal

Fællesrummet på 35 m2 vil I kunne samles i til fælles arrangementer. Slip fantasien løs og indret dette, lige efter jeres egne ønsker og drømme.

Derudover er der flot, selvstændig kontorbygning på 48 m2 med toilet og the-køkken, så I kan have f.eks. liberalt erhverv.

Der er derudover givet byggetilladelse / landzonetilladelse til 160 m2 maskinhal/lade.

Ejendommen er beliggende på en 2 ha. stor grund, hvor marker og græsarealer breder sig ud i horisonten. Landskabet omfavner dig med sin åbne vidde, hvor himlen møder jorden i en smuk symfoni af blå og grønne nuancer. Denne ejendom er ikke blot et sted at bo. Det er en oase af fred, ro og harmoni. Her kan drømmen om at holde dyr blive til virkelighed. Her er rigelig plads til at lade heste græsse frit, geder eller får der langsomt vandrer gennem de grønne marker – Eller kyllinger der klukker tilfredse i gården, og jeres egne æg er dagens første fangst.

Hove Overdrev, 10 minutters kørsel fra Smørum, en kombination af naturskønne omgivelser og en rolig atmosfære. Området er omgivet af grønne landskaber, skove og marker, der giver mulighed for at nyde freden og roen i naturen. Det er et ideelt sted for dem, der ønsker at leve tæt på naturen, samtidig med at de har nem adgang til bylivet, da København ligger blot ½ times kørsel derfra. Er I afhængige af offentlig transport, så kører bussen fra S-station og næsten til døren.

Oplev dette liebhaveri, hvor hele familien, store som små, vil synes drømme bliver til virkelighed!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ulveåsen 18 , 2765 Smørum10.995.000 kr.38.006 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.809 kr/mdrLandejendomEnergimærke: CStørrelse: 260 ㎡Grund: 22152 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1957

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x