Julianelund 192, 7120 Vejle Øst

7120 julianelund 192 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

EKSKLUSIVE GÅRDHAVEHUSE I SKØN NATUR

Du har nu muligheden for at købe en af de sidste gårdhavehuse som udbydes til salg på Julianebjerg – Tirsbæk Bakker. Der udbydes i alt 15 gårdhavehuse, hvoraf de 8 udbydes, nu i etape 1 og er indflytningsklar fra maj 2025.

Boligerne bliver færdig opført, med tilvalgsmuligheder, således du alene skal bære flyttekasserne ind pr. overtagelsen.

Disse skønne gårdhavehuse er alle disponeret så værelser og primære opholdsrum har direkte udsyn og adgang til den beskyttede syd- og vestvendte gårdhave, som bliver husenes udvendige omdrejningspunkt. En lav mur i tegl afgrænser boligernes terrasseområder mod omgivelserne og de grønne fællesarealer uden at skærme af for udsigten til naturen.
Gårdhavehusene har foruden de lukkede gårdrum, en mindre terrasse på ankomstsiden, hvorfra der er god kontakt til naboer og den husklynge, som huset er en del af. Placeringen af gårdhave og terrasse sikrer, at der her opnås sol på terrassen/ gårdhaven morgen, middag og aften.
Overalt er det tilstræbt, at Julianebjerg fremstår som en homogen bebyggelse præget af gennemførte løsninger af høj kvalitet; den gule tegl på tag og facader, det sorte træværk, carportene med de integrerede skure, valget af lysarmaturer og postkasser, udformningen af husenes private gårdhaver er alt sammen med til at sikre at Julianebjerg fremstår som en helstøbt kvalitetsbebyggelse på Tirsbæk Bakker.

INTERIØR
Gårdhavehusenes interiør er tilsvarende præget af en tidløs og klassisk materialeholdning.
Materialer og farver er sammensat så husenes Interiører overalt fremstår lyse og rummelige. I alle primære opholdsrum går lofterne til kip og udføres med indbyggede akustikfelter i stue og køkkenområdet. Alle vægge udføres filtede og hvidmalede, og de indvendige døre og vinduesrammer er tilsvarende hvidmalede. Det er muligt at have indflydelse på f.eks. køkken, badinventar og skabslåger. Under materialevalg fremgår det, hvor der er mulighed for ændringer/tilvalg.
Gulvene udføres som egetræsgulve i opholdsrum, køkken og entré. Der ligges klinker i bryggers og badeværelser, hvorved der opnås en god materialemæssig sammenhæng mellem husenes forskellige rum.
Alle gårdhavehusenes værelser og opholdsrum får egen adgang til den sydvendte gårdhave, hvilket forstærker fornemmelsen af gårdhaven som husets ekstra private fællesrum. Herfra er der udsigt til de omkringliggende fællesarealer og skove med årstidernes skiftende lys og farvespil.

OMRÅDET
Bebyggelsen Julianebjerg, tegnet af Ravn Arkitektur, opføres hvor den oprindelige gård Julianebjerg lå, i Tirsbæk Bakker. En unik placering i første række til naturen med storslået udsigt til skov og kik til Vejle Fjord. Fra bebyggelsen er der direkte forbindelse til naturstier, den skovklædte slugt øst for bebyggelsen samt det øvrige veludbyggede stisystem i Tirsbæk Bakker. Områdets skrånende terræn har inspireret til en gårdhavebebyggelse, som er organiseret, så husene følger landskabets bløde kurver og er placeret med gårdhaverne mod syd.

Book en fremvisning eller tilmeld dig til vores åbent hus arrangementer med tilmelding, så fremviser vi dig gerne området og fortæller nærmere omkring disse skønne gårdhavehuse!

Har du allerede udset dig et af gårdhavehusene, så ring eller send en mail til Brian for at reservere på 6120 0555 eller send en mail på ba@edc.dk.
Skal du først have solgt, er det naturligvis også muligt at reservere dit drømme gårdhavehus. Ring for nærmere information til Brian. Vi vil naturligvis gerne hjælpe dig videre med salget af din egen bolig, i den forbindelse.

OBS!! BOLIGEN ER UNDER OPFØRELSE…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Julianelund 192 , 7120 Vejle Øst4.795.000 kr.32.181 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.223 kr/mdrVillaEnergimærke: GStørrelse: 149 ㎡Grund: 385 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2025

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x