Råbjergvej 3, 9220 Aalborg Øst

9220 rabjergvej 3 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Arkitektonisk smuk etplans villa!

Åbent hus med tilmeldingskrav 1/9 – klik på billede –

Nu sælges velholdt og arkitektonisk smuk villa i den eftertragtede 60er stil med gule sten og fladt tag. Selve huset er rigtig godt vedligeholdt og mangler blot en modernisering. Hustypen er noget af det mest hotte i øjeblikket! Noget man også kan se på markedet for nybyggede huse.

Indretning: Vindfang med flotte klinker. Bryggers med stiftmosaik og god plads til vaskesøjle, fryser og lidt skabsplads. Fra bryggerset er der adgang til teknik/varmerum som ligeledes kan indrettes til lidt ekstra opbevaring. Spisekøkken af ældre dato, men med et flot lysindfald og støbte gulve under filten. Fordelingsgang med ovenlys. 3 gode soveværelser med god skabsplads. Originalt badeværelse med ovenlys og gulvvarme. Gæstetoilet med gulvvarme. Hvis man ønsker 2 store badeværelser vil det være helt oplagt at inddrage indhakket i gangen til gæstetoiletet. Stor vinkelstue med rå murstensvæk og stort vinduesparti mod haven. Der er god mulighed for at lave et ekstra værelse ved at indrage vinklen i stuen. Nuværende ejer har lagt nyt gulv overalt bortset fra bryggers og bad.

Til huset hører integreret garage og værd at fremhæve er også at der er skiftet mange af vinduerne i 2009/2011. Huset er beliggende på lukket vej med dejlig have mod syd og adgang til stisystem til skole, fritidsaktiviteter og indkøbsmuligheder….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Råbjergvej 3 , 9220 Aalborg Øst2.395.000 kr.14.945 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.020 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 154 ㎡Grund: 800 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1971Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-08 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x