Banevænget 9, 5270 Odense N

5270 banevaenget 9 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende villa i Næsby med plads og potentiale

Åbent hus med tilmeldingskrav 31/8 – klik på billede –

Velkommen til Banevænget 9 i det attraktive Næsby. Denne charmerende villa fra 1939 tilbyder en unik kombination af klassisk charme og moderne komfort. Med et samlet boligareal på 170 m² og en rummelig kælder på 98 m², er der plads til både den store familie og diverse aktiviteter. Beliggende på en 880 m² stor grund, som grænser op til et grønt område, kan du nyde en fantastisk udsigt fra både have og villa, hvilket skaber en rolig og naturskøn atmosfære.

Villaen er opdelt i to lejligheder, men kan nemt omdannes til en stor én-families ejendom, hvilket giver mange muligheder for anvendelse. Lejligheden i stueplan byder på to lyse og indbydende stuer, hvor der er plads til både afslapning og samvær. Det funktionelle køkken giver gode muligheder for madlavning. Badeværelset er opdateret. Derudover er der et stort soveværelse samt et depotrum til opbevaring.

På første sal finder du en hyggelig stue, et rummeligt værelse, et badeværelse samt et køkken og et depotrum. Denne etage kan fungere som en selvstændig bolig eller integreres i resten af huset. Kælderen rummer flere gode disponible rum, som kan bruges til opbevaring, hobbyrum eller værksted, alt efter behov.

Beliggenheden i Næsby er i top, med nem adgang til hverdagens fornødenheder såsom indkøb, skoler, institutioner og offentlig transport. Området er kendt for sin rolige og familievenlige atmosfære, og der er gode muligheder for naturoplevelser og fritidsaktiviteter i nærområdet.

Denne villa er ideel for dig, der søger en bolig med mange muligheder og en attraktiv beliggenhed. Om du ønsker at beholde den som to separate lejligheder eller omdanne den til én stor familiebolig, er helt op til dig. Uanset hvad, får du her et hjem med masser af plads, en skøn have og en udsigt, der kan nydes året rundt.

Kom og oplev Banevænget 9 i Næsby – en villa med charme, plads og potentiale til at blive dit drømmehjem….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Banevænget 9 , 5270 Odense N2.850.000 kr.16.765 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.702 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 170 ㎡Grund: 880 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1939

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x