Barmhjertigheden 4, 4660 Store Heddinge

4660 barmhjertigheden 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende villa med historisk sus og moderne komfort – mulighed for flexbolig.

Velkommen til denne perle af en ejendom, hvor klassisk charme møder nutidens bekvemmeligheder i en harmonisk fusion. Opført i det herrens år 1907, står denne villa som et vidnesbyrd om tidløs arkitektur, smukt bevaret og kærligt opdateret gennem årene for at imødekomme den moderne families behov.

Med sine 101 kvadratmeter boligareal fordelt på velindrettede rum, byder dette hjem på både hygge og funktionalitet. Huset har gennemgået flere væsentlige opdateringer, der sikrer komfort uden at gå på kompromis med dets oprindelige æstetik. Taget blev udskiftet i 1993, hvilket giver ro i sindet vedrørende husets overordnede tilstand og beskyttelse mod elementerne.

I hjertet af hjemmet finder du et badeværelse fra 2003 udstyret med el-gulvvarme – en luksus der garanterer varme fødder på kolde morgener. Denne moderne opgradering fortsætter i gangen, hvor el-gulvvarmen også er installeret for at sikre en varm velkomst for dig og dine gæster.

Når aftenkulden falder på, inviterer den hyggelige brændeovn fra 1996 til samvær og afslapning i stuen. Dette er det perfekte sted at nyde familietid eller en god bog, mens flammerne danser lystigt i baggrunden.

Udenfor åbner sig et sandt paradis for naturelskere; den store have grænser op til åbne marker og skaber en idyllisk ramme omkring ejendommen. Her kan du nyde årstidernes skiften fra første parket eller dyrke din grønne tommelfinger med blomsterbede og køkkenhave.

Beliggenheden kunne ikke være mere ideel for dem, der drømmer om livet tæt på vandet. Med Øresund kun en kort gåtur væk er det let at indfange essensen af dansk sommer ved stranden eller nyde de maleriske solopgange over vandet hele året rundt.

Denne villa repræsenterer en sjælden mulighed for at eje et stykke dansk historie opdateret med alle de moderne faciliteter, man kunne ønske sig. Fra det øjeblik du træder ind ad døren, vil du føle dig hjemme – omsluttet af varmen fra gulvvarmen til hyggen ved brændeovnen og de uendelige muligheder for udendørsliv i den betagende have….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Barmhjertigheden 4 , 4660 Store Heddinge1.495.000 kr.12.767 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.599 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: EStørrelse: 101 ㎡Grund: 1561 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1907Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-08 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x