Kildeagervænget 273, 8361 Hasselager

8361 kildeagervaenget 273 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Moderne familie-villa med kant

Åbent hus med tilmeldingskrav 20/7 – klik på billede –

Jeres nye hjem venter Jer her på Kildeagervænget i Hasselager, som er i et dejligt område med grønne arealer og godt naboskab. Her finder i et velindrettet hus fra 2017, der med moderne finesse og kvalitetsbevidste valg sikrer jer en suveræn base. I kommer samtidig til at bo i børnevenlige omgivelser med legepladser, små stier, tæt på institutioner og skoler. Derudover er huset indflytningsklart og kræver minimalt vedligehold.

Med bilen parkeret i carporten kan I derefter gå til hoveddøren. Fra hoveddøren kommer du direkte ind i entreen, hvor I samtidig også har adgang til det praktiske bryggers med plads til opbevaring, gummistøvler og cykelhjelme. Derfra bevæger I jer ind i et stort dejligt åbent køkken, som er i tidløst design med hvide fronter, der elegant komplimenteres af den mørke bordplade- her får I skønne rammer til at lave hele familiens livretter i. Køkkenet indeholder derudover de absolut bedste hårde hvidevarer!

Køkkenet er i åben forbindelse med den skønne stue, som både byder på plads til leg og hygge i sofaarrangementet – alt sammen med højt til loftet og et dejligt lysindfald. Herfra er der i øvrigt udgang til en meget privat og skøn terrasse. Fra alrummet har I endnu en udgang til en syd-østvendt fliseterrasse, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset har som en lækker detalje egen forældreafdeling, hvor der er dobbeltbrus og walk-in closet, og samtidig adgang til eget badeværelse. Hertil er der yderligere et badeværelse, som ligger mellem de to andre store værelser, som kan bruges til enten kontor, hobby eller børneværelser. Sidst men ikke mindst byder boligen også på et stort og super praktisk viktualierum med god plads, og udenfor dobbelt carport med isoleret skur, hvor der er god plads til opbevaring, cykler osv.

Sjælden udbudt familievilla, som fremstår yderst præsentabelt, og er beliggende på en tryg og rolig villavej tæt på Hasselagers mange gode faciliteter….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kildeagervænget 273, 8361 Hasselager5.250.000 kr.33.871 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.095 kr/mdrVillaEnergimærke: A2015Størrelse: 155 ㎡Grund: 904 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2017

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x