Jerstrupvej 50, 5400 Bogense

5400 jerstrupvej 50 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Helårs- eller fritidsbolig i flot natur

Ejendommen Jerstrupvej 50 har pt. status som helårsbolig, men da den også er særdeles velegnet som fritidsbolig kan der søges om flexboligtilladelse.

Her er naturen så tæt på, som den kan komme. Med små ti meter ned til søbredden, kan man se svaner og ænder plaske rundt både fra hus og have. Om morgenen bliver man vækket af en symfoni af fuglesang og senere på dagen kan man være heldig at dele skumringen med en cikade eller to.

Der er flere steder på grunden, hvor man kan finde sit helt eget spot og mærke ro og fordybelse. Om det er foran bålet imellem træerne, på terrassen med solnedgangen i vandspejlet, eller i en skyggeplet under den flotte rødel, det er bare at vælge.
Den omkringliggende natur er lige så skøn og mangfoldig. På få minutters gang kan man være i Jerstrup-skoven, der rummer flere fredede områder, hvor man virkelig kan fornemme naturen i fuldt flor. Her møder man dagligt bl.a. hjorte, ræve, heste og egern.
Tager man sig en frisk gåtur gennem skoven ud mod kysten, bliver man mødt af en betagende kystlinje, med dens mange udkigsposter, hvor der er rig mulighed for at opleve et mangfoldigt fugleliv og nogle af Nordfyns smukkeste solnedgange.
Vil man ud i naturen, så er det her muligheden.

Boligen ligger på en 3.169 kvm stor grund. Den er opført i 2004, og renoveret i perioden 2016 til 2022 hvor bl.a. køkken, bryggers og terrassebrædder er udskiftet, ligesom der er installeret brændeovn og el og spots er fornyet, og den fremstår derfor i super god stand. Boligen er i to plan og indeholder i stueplan stort køkken/alrum med udgang til stor ugenert terrasse med søudsigt, stue, badeværelse, bryggers og entrè med trappe til 1. sal, hvor du finder repos, stort badeværelse, to børneværelser og soveværelse med udgang til stor altan med søudsigt. Der er indlagt fibernet.

Der er 10 km. til Bogense by som er Fyns mindste og hyggeligste købstad. Ud over indkøbsmuligheder byder Bogense på masser af oplevelser, herunder en flot golfbane, havn og marina samt byens mange specialbutikker og gode spisesteder.

Grunden er langstrakt og spændende med lysåbne arealer og områder med træer. Der er stort udhus med masser af muligheder.

Kontakt EDC Bogense på tlf. 64 81 19 13 for aftale om fremvisning. Vi fremviser alle ugens dage….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Jerstrupvej 50 , 5400 Bogense1.745.000 kr.10.184 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.692 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 170 ㎡Grund: 3169 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2004Sidste tilstandrapport er fra: 2023-09-04 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x