Bojsnap Krat 30, 6630 Rødding

6630 bojsnap krat 30 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Fantastisk håndværksmester villa

For enden af en lukket villavej i Jels, omgivet af uforstyrret natur op til en skøn fredsskov, ligger denne flotte kvalitetsvilla fra 2011. Fra køkkenvinduet kan du nyde udsigten over naturen, og en del af grunden går op mod skoven.

Villaen er opført i lækre kvalitetsmaterialer med respekt for godt håndværk og udstyret med de bedste energiløsninger fra opførelsestidspunktet, herunder jordvarmeanlæg, solceller samt fremragende isolering i både gulve og vægge.

Boligen har masser af plads til familien både indendørs og ude i den ugenerede have, der byder på shelter, en rummelig græsplæne til leg og en delvist overdækket terrasse med sol- og skyggepladser. Kvarteret er roligt og børnevenligt med en velfungerende grundejerforening og fællesarrangementer. Jels Skole, sportshal, sø og indkøb ligger alt sammen i cykelafstand.

Indenfor er boligen indrettet med kvalitetsmaterialer som Petersen Tegl og massive Dinesen-douglasgulve. Planløsningen omfatter to separate afdelinger med i alt fem værelser og to badeværelser, og centralt i huset finder I et lyst opholdsmiljø med køkken-alrum og stue i åben forbindelse.

Derudover er der en stor garage med isoleret førstesal og masser af plads til hobbyprojekter….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bojsnap Krat 30 , 6630 Rødding4.395.000 kr.16.969 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.698 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 234 ㎡Grund: 2301 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2011Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-22 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x