Assensvej 95, 5771 Stenstrup

5771 assensvej 95 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Mulighedrig ejendom i Stenstrup/Kirkeby

Velkommen til denne spændende ejendom, der byder på en unik mulighed for den kreative sjæl, som drømmer om at sætte sit eget præg. Beliggende i et familievenligt område, står denne bolig klar til at blive forvandlet til dit hjem. Ejendommen, der trænger til en kærlig hånd, strækker sig over 102 m² veldisponeret boligareal, hvilket giver rig mulighed for at skabe et personligt og funktionelt hjem.

Når du træder ind i boligen, mødes du af en lys og åben indretning, hvor køkken, spisestue og opholdsstue harmonisk er forbundet. Dette åbne rum skaber en indbydende atmosfære, perfekt til både hverdagens aktiviteter og sociale sammenkomster med familie og venner. Med en god planløsning kan du let tilpasse rummene til dine behov, hvad enten du ønsker at forny køkkenet, skabe en hyggelig læsekrog i stuen eller etablere et funktionelt spisestueområde.

Ejendommen opvarmes med luft-til-vand varmepumpe, som er leaset.

Boligen byder desuden på tre rummelige soveværelser, som giver plads til hele familien eller kan anvendes som kontor eller hobbyrum, hvis ønskes. Badeværelset, entréen og det store udhus tilføjer endnu flere funktionelle kvadratmeter, og udhuset er perfekt til opbevaring af cykler, haveredskaber eller andre ting, du ønsker at have indenfor rækkevidde. Den praktiske carport giver dig en bekvem løsning til parkering og opbevaring af bil og udstyr.

Grunden på 635 m² er primært anlagt med græs, hvilket giver dig en let vedligeholdt have, der inviterer til leg, afslapning og udendørs aktiviteter. Fra det hyggelige terrassemiljø kan du nyde solen hele dagen lang. Her kan du indrette en dejlig udestue eller en skøn loungeplads med havemøbler og blomster, så du kan nyde de lange sommeraftener med familie og venner.

Beliggenheden er ideel for børnefamilier og pendlerne. Ejendommen ligger tæt på alle hverdagens fornødenheder, herunder skoler, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og offentlig transport, der let forbinder dig til nærliggende byer. Motorvejen er også nemt tilgængelig, hvilket gør det bekvemt at komme til og fra arbejde.

Alt i alt er denne ejendom en fantastisk mulighed for dem, der ønsker at skabe et hjem, der afspejler deres personlige stil og behov. Med sin rummelige indretning, attraktive beliggenhed og muligheden for at tilpasse hjemmet efter dine ønsker og drømme, er dette en bolig, du ikke vil gå glip af. Tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning og oplev selv alle de muligheder, denne ejendom har at tilbyde!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Assensvej 95 , 5771 Stenstrup495.000 kr.4.670 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.135 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 102 ㎡Grund: 635 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1902Sidste tilstandrapport er fra: 2007-09-07 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x