Risvangen 6, 8920 Randers NV

8920 risvangen 6 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Rummelig Villa på Blind Villavej – Perfekt til Familielivet

Denne imponerende og rummelige villa i to plan er beliggende for enden af en rolig, blind villavej og byder på en ideel kombination af moderne komfort og klassisk charme. Ejendommen er omkranset af en stor, velanlagt have og har en dobbelt carport, hvilket gør den perfekt til den pladskrævende familie.

I stueetagen finder man et stort, lyst køkken med spiseplads og adgang til Stuen. Stuen er udstyret med en åben pejs, der skaber en hyggelig atmosfære, og de store vinduespartier sikrer et fantastisk lysindfald hele dagen. Derudover er der et praktisk bryggers med vaskesøjle og masser af skabsplads. Etagen rummer fire rummelige værelser, herunder et stort soveværelse med walk-in closet. Der er også et gæstetoilet, to badeværelser og en sauna, som tilfører villaen et strejf af eksklusivitet.

På første sal er der yderligere tre gode værelser og to altaner, hvilket giver rig mulighed for indretning efter behov.

Villaen er løbende renoveret, senest i 2023, hvor der er indlagt fjernvarme og installeret et BWT-anlæg. Ejendommen er desuden udstyret med et effektivt solcelleanlæg, der producerer ca. 1200-1500 kWh om året. Beliggenheden er helt optimal med gode solspots i haven hele dagen. Der er nem adgang til stisystemer, og villaen ligger tæt på motorvejstilslutning uden støjgener. Der er både busforbindelser, skoler og indkøbsmuligheder i nærheden. Dette er en unik bolig med masser af indretningsmuligheder, der kan opfylde enhver families drømme….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Risvangen 6 , 8920 Randers NV3.295.000 kr.10.507 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.595 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 289 ㎡Grund: 1025 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1970Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-19 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x