Havmarken 9, 8700 Horsens

8700 havmarken 9 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Sjældent Udbudt Udsigtsbolig i Naturskønne Omgivelser – En Unik Mulighed ved Horsens Fjord!

Åbent hus med tilmeldingskrav 3/9 – klik på billede –

Drømmer du om en bolig, hvor du både kan nyde roen i naturen og samtidig være tæt på byens bekvemmeligheder? Nu har du chancen for at erhverve en sjældent udbudt bolig i det idylliske område mellem Stensballe og Søvind, langs Horsens fjord. Denne ejendom byder på en udsigt, som er svær at beskrive med ord – den skal simpelthen opleves! Fra din egen matrikel kan du nyde panoramaudsigten over Horsens fjord, hvor du blandt andet kan se Vorsø og hele vejen til Bisholt. Området omkring boligen er en oase af smuk natur, perfekt til gå-, løbe- eller cykelture i det kuperede landskab. Her vil du mærke en umiddelbar følelse af fred og ro, så snart du ankommer til ejendommen.

Ejendommen stammer oprindeligt fra 1898, men er løbende blevet opdateret og vedligeholdt. I 1998 blev huset udvidet, og 1. salen blev udnyttet, hvilket gør, at boligen nu rummer 150 velindrettede kvadratmeter. De seneste forbedringer inkluderer et Decratag fra 1998, Rationel træ/alu vinduer fra 2015 i stueplan, trægulve fra 2014, Modulia køkken renoveret i 2015, Designa badelementer samt et jordvarmeanlæg installeret i 2014.
Indretningen er både praktisk og hyggelig, med flere rum, der tilbyder en imponerende udsigt over fjorden. Fra entréen har du adgang til det første værelse, og fra entréen træder du ligeledes ind i et åbent alrum, der forbindes med køkkenet, og herfra videre til boligens øvrige værelse og badeværelse. Fra stuen er der direkte udgang til en flisebelagt terrasse. På 1. salen finder du en rummelig opholdsstue med mulighed for at etablere en tagterrasse – den perfekte plads til at nyde de omkringliggende omgivelser. Afslutningsvis endnu et værelse. Til ejendommen hører også en 199 kvm. ældre ladebygning, hvor en del er omdannet til et charmerende frirum med store glaspartier, der åbner op for den fantastiske udsigt. I haven findes der flere store frugttræer og bærbuske. Den resterende del af bygningen kan benyttes til opmagasinering og jordvarmeinstallation, mens der findes en separat garagebygning på 35 kvm.

Denne ejendom er svær at beskrive med ord – den skal simpelthen opleves. Book en fremvisning og lad dig betage af dette fantastiske sted, der både tilbyder moderne komfort og en usammenlignelig naturoplevelse ved Horsens fjord – TAG CHANCEN – DENNE UNIKKE EJENDOM VENTER PÅ DIG!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Havmarken 9 , 8700 Horsens4.495.000 kr.22.088 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.705 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 150 ㎡Grund: 2189 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1898

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x