Vognmandsmarken 12 3-mf, 4000 Roskilde

4000 vognmandsmarken 12 3 mf 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Skøn Top-lejlighed med lukket Altan

Velkommen til denne skønne toplejlighed beliggende på 3. sal og i meget flot stand. Lejligheden byder på en god begynderoplevelse, og med sin centrale beliggenhed, er du tæt på både indkøb, stationen, Roskilde centrum, motorvejstilkørsel og meget meget mere.

Træd ind i lejligheden gennem den rummelige entré, der byder dig velkommen med rigelig skabsplads til opbevaring, og så er der tilmed installeret vaskemaskine, så alt det praktiske holdes i ét og samme rum.

Køkkenet er super flot og kun et par år gammelt. Det præsenterer sig med moderne hvide elementer, massiv egetræsbordplade og masser af plads til opbevaring.

Lejligheden er let at indrette efter din egen smag. Pt. er den indrettet med to separate værelser: Et godt soveværelse og en skøn lys stue med udgang til den store lukkede altan.

Badeværelset er lyst og pænt med en god rummelig bruseniche. Lejlighedens ensartede gulvbelægning tilføjer et lækkert og stilrent præg, der binder rummene sammen og skaber en sammenhængende atmosfære.

Beliggende i højden, nyder du næsten fuldstændig ugenert privatliv og når du sidder på altanen, er det nærmest kun den blå himmel, der møder dit blik.

Beliggenheden er ideel med bekvem adgang til dagligvareindkøb hos både Rema1000 og 365. Hvis du har travlt, er Burger King og Bella Olympia pizzaria blot en kort gåtur væk. Transport er også en lethed, med kun 5 minutter på cykel til stationen, et busstoppested næsten ved døren og blot 8 minutter til bymidten.

Hvis du søger en hyggelig og funktionel lejlighed i Roskilde med en vidunderlig altan, så er dette stedet for dig.

Tag kontakt i dag for at planlægge en fremvisning – Ring til Ejendomsmægler Stine Kronvold – Mobil 6020 9000

Vi glæder os til at byde dig velkommen til dit fremtidige hjem….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vognmandsmarken 12 3-mf, 4000 Roskilde1.395.000 kr.33.214 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.844 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 42 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 1Opført i: 1971

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x