Gammel Skørpingvej 2A, 9520 Skørping

9520 gammel skorpingvej 2a 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Lys og indflytningsklar stueejerlejlighed med to værelser i Blomstergården

Åbent hus med tilmeldingskrav 6/9 – klik på billede –

Lejligheden på Skørpingvej 2A, 9520 Skørping, er en del af den attraktive ejendom Blomstergården, som ligger centralt med nem adgang til indkøb og andre daglige fornødenheder. Boligen er fuldstændig indflytningsklar og byder på en lys og indbydende atmosfære, perfekt til både par og familier, der ønsker god plads og funktionelle løsninger.

Boligen er indrettet med et stort og åbent stue/køkken/alrum, som fungerer som boligens centrale opholdssted, ideelt til både afslapning og sociale sammenkomster. Lejligheden har to rummelige værelser, begge udstyret med indbyggede skabe, som giver masser af opbevaringsplads. Entréen er funktionel og leder direkte ind til et moderne og rummeligt badeværelse.

Der medfølger også et praktisk kælderrum, der giver ekstra opbevaringsmuligheder, og en tilhørende parkeringsplads, som gør det nemt at komme til og fra hjemmet.

Lejligheden er ledig fra 1. november 2024 og er klar til at blive dit nye hjem.
©EDC Terndrup

Varme
Fjernvarme

Vand
Skørping Vandværk

Kloak
Off. kloak…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gammel Skørpingvej 2A , 9520 Skørping1.745.000 kr.17.806 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.634 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: BStørrelse: 98 ㎡Grund: 830 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2013

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x