Strandvejen 21, 7830 Vinderup

7830 strandvejen 21 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Fin lystejendom med mange muligheder

Denne fine lystejendom er beliggende i Handbjerg by – ikke langt fra Fjorden med Marinaen som det naturlige omdrejningspunkt – og med et jordtilliggende på i alt ca. 2,5 HA velegnet som omdrejningspunkt for familiens aktive liv enten med heste, får eller andre dyr eller måske til brug for udgravning af sø / put and take (kræver tilladelse) eller andre fritids- eller turistrettede aktiviteter – mulighederne er mange.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1912, men i 1987 ombygget med bl.a. nyt tag, vinduer samt efterisolering på loft og i væg. Køkken og bad er i 2006/2007 fornyet med ny gulvvarme og inventar. Huset er pudset og hvidmalet. Taget er eternit og vinduerne er træ. Huset står i flot og velvedligeholdt stand og rummer 156 m² velindrettede bolig-m².

Til ejendommen hører 83 m² værksted og fyrrum. Desuden et i 2013 tilbygget 100 m² udhus delvist isoleret med 150 mm op mod tag og gasbetonvægge, god portadgang, loft til kip samt godt dagslys via lysplader i tag og flere vinduespartier.

Stuehuset er indrettet med: Stort bryggers med god plads til VM/TT, fryser m.v. – herfra adgang til 2 gode værelser og soveværelse, husets badeværelse med gulvvarme samt husets hyggelige spisekøkken med rigtig god skabs- og bordplads. Fra køkkenet er der adgang til vinkelstue med et dejligt lysindfald med vinduer til 3 verdenshjørner.

I værksted/mellemgang er der adgang til disponibelt rum, som har tjent som depot/gæsterum og udgang til vestvendt terrasse. Endvidere fyrrum (pillefyr) og plads til opbevaring af piller på paller, som nemt fragtes ind via port. Yderligere plads til familiens bil + plads til opbevaring, lagerreoler eller hvad behovet tilsiger.

Udhuset på 100 m² med loft til kip og betongulv rummer pladsen til en lift, vinteropbevaring af båd, bokse eller båse til heste/dyr… og udgang til jordstykket – de ca. 2 hektar mod syd!
Jordstykket ligger brak – uden tilskud af nogen art – her har ejer tidligere holdt både heste og får.

Mulighederne er her mange – kom selv og se!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Strandvejen 21 , 7830 Vinderup1.345.000 kr.7.431 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.687 kr/mdrLandejendomEnergimærke: EStørrelse: 156 ㎡Grund: 25560 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1912

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x