Hobrovej 15, 8830 Tjele

8830 hobrovej 15 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velmoderniseret bolig med skønne udearealer!

Åbent hus med tilmeldingskrav 3/9 – klik på billede –

Ude som inde, har de nuværende ejere igennem de seneste 45 år løbende moderniseret og vedligeholdt denne skønne villa. Resultatet er en ndflytningsklar bolig, med en særdeles velfungerende planløsning.

Fra entréen er der direkte adgang til det store køkkenalrum. Her er god plads til at samle familien og lysindfald fra alle de solgivende verdenshjørner. Fra stuen er der direkte udgang til overdækket og delvist aflukket terrasse, hvor udesæsonen kan forlænges i begge ender. Rummeligheden går igen, i det store badeværelse, hvor der er adgang fra både fordelingsgang og direkte fra soveværelset. Herudover findes to ekstra værelser og gæstetoilet. I den praktiske og meget anvendelige kælder findes vaskerum, fyrrum og værksted.

Den velanlagte have er indrettet med indtil flere hyggekroge, hvor udelivet kan nydes alt efter vind og vejr. Herudover er der stor garage og brændeskur – af samme høje standard som boligen.

Vammen er en hyggelig landsby, beliggende mellem Viborg og Hobro, med kort afstand til Tjele Langsø. Der er busser til Viborg og Hobro og 15 minutters kørsel til E45. I byen hersker et socialt fællesskab, med en masse aktiviteter og trygge omgivelser. Der er lokal købmand, børnehus og friskole med børn fra 6 måneder og op til 9. klasse. Beboerne i Vammen arbejder løbende på at forskønne og udvikle den skønne landsby med bl.a. vandreruter, stisystemer og fælles aktiviteter. Her bliver man hurtigt en del af fællesskabet!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hobrovej 15 , 8830 Tjele1.195.000 kr.7.065 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.201 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 137 ㎡Grund: 805 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1962Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-20 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x