Kaldredvej 13, 4593 Eskebjerg

4593 kaldredvej 13 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

VILLA MED INTEGRERET GARAGE OG DISPONIBLE RUM

Ejendommen er beliggende i den lille landsby Bregninge, et stenkast fra den let genkendelige røde Bregninge Kirke, her findes også forsamlingshus, børnehave og populære friskoler Bregninge Bjergsted og Højbo friskole begge op til 9. klasse. Der kan bades i badesøen ved Amfiteateret, ellers er her kun få km. til Vesterlyng med en af landets bedste sandbadestrande Indkøbsmuligheder findes i nabobyerne Eskebjerg, Svebølle og/eller Jyderup. Gode busforbindelser fra byen til Kalundborg, Jyderup og Holbæk, alle med videre togforbindelse til København. I bil er her ca. en times kørsel til København via Skovvejen og Holbækmotorvejen.

Den store og rummelige villa tilbyder følgende planløsning i stueplan: Entré med trappe til 1. sal, toilet, disponibelt rum, fyrrum, udhus, integreret garage, et større disponibelt rum, badeværelse, baggang/bryggers med trappe til 1 sal.
Selve boligen er på 1. sal: Forgang/Repos med adgang til stor overdækket terrasse/udestue. Kæmpe opholdsstue stue med brændeovn og plads til både sofalounge og spisebord, soveværelse, stort værelse, toilet, køkken med plads til spisekrog.

1.139 m2. stor grund, god indkørsel med p-plads, forhave samt baghave med plads til fri leg….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kaldredvej 13 , 4593 Eskebjerg675.000 kr.3.797 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.989 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 123 ㎡Grund: 1139 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1929Sidste tilstandrapport er fra: 2022-04-04 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x