Dyssebakken 9, 6500 Vojens

6500 dyssebakken 9 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

ARKITEKTTEGNET PERLE PÅ EN ULTRA EFTERTRAGTET BELIGGENHED

Få en virtuel tur rundt i huset lige her:psst. husk at du kan kigge rundt i rummene!

På computer: brug musen.
På iPad/iPhone: bevæg iPad/iPhone rundt i lokalet
OBS, bruger du telefon/tablet skal du bruge Youtubes app til at afspille videoen.

Velkommen til Dyssebakken 9, en arkitekttegnet perle fra 1997, beliggende på en af Vojens mest eftertragtede adresser. Med sine 202 kvadratmeter i ét plan tilbyder denne ejendom en gennemført boligoplevelse, hvor kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd. Huset ligger fredeligt i bunden af et lukket vænge, og fra ejendommen kan du nyde en vidunderlig udsigt over de omkringliggende marker.

Indenfor bydes du velkommen af en lys og rummelig entré, som fører videre til husets ene af tre afdelinger. Her finder du to værelser, hvoraf det ene i dag fungerer som kontor, samt et tilknyttet gæstetoilet. Fra entréen træder du ind i den indbydende stue, som er husets hjerte. Stuen byder på masser af plads til både hverdag og fest, og med direkte udgang til haven bliver det nemt at kombinere indendørs hygge med udendørs aktiviteter. Køkkenet, der ligger i åben forbindelse med stuen, er udført i gode materialer og har en praktisk adgang til bryggerset. I husets anden afdeling finder du yderligere to børneværelser og et badeværelse. Forældresoveværelset med eget badeværelse ensuite er placeret i denne del af huset, hvilket sikrer privatliv og ro. Gulvvarme i hele huset sikrer en behagelig temperatur året rundt, og det er tydeligt, at der er kælet for detaljerne med velholdte overflader og kvalitetsmaterialer overalt.

Ejendommen ligger på en 1018 kvadratmeter stor grund, der byder på en række fine terrassemiljøer, hvorfra udsigten over markerne kan nydes i fulde drag. Haven er indrettet med flere hyggelige kroge, som indbyder til afslapning og udeliv. Carporten på 55 kvadratmeter har god plads til både biler og cykler, og den integrerede værkstedsplads giver mulighed for gør-det-selv-projekter.

Med adresse på Dyssebakken 9 er du sikret en attraktiv placering tæt på alt det, du behøver i hverdagen. Indkøb, skole og pasningstilbud er alle inden for kort afstand, og det veludbyggede stisystem gør det trygt for børnene at færdes i området. Denne ejendom er perfekt for familien, der ønsker en moderne og velholdt bolig med masser af plads og en beliggenhed, der er svær at slå. Kom og oplev den unikke stemning på Dyssebakken 9 – her får du virkelig meget hus for pengene….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Dyssebakken 9 , 6500 Vojens2.295.000 kr.11.060 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.692 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 202 ㎡Grund: 1018 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1997Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-20 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x