Søndersøvej 29, 5492 Vissenbjerg

5492 sondersovej 29 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende villa med skøn have i Vissenbjerg

Charme, pæne opdateringer og en umanerligt dejlig have udgør grundlaget for denne villa i Vissenbjerg, som har ligget på Søndersøvej 29 siden år 1900. Dermed er byen efterhånden vokset op omkring den centrale adresse, som i dag har skolen lige overfor. Grunden ligger lidt over vejniveau, og de mange høje træer i haven fungerer samtidig som buffer til vejen, så adressen også formår at være helt privat.

Det er derfor en ejendom, som formår at kombinere landlivets stemning med bylivets behagelige afstande til alle fornødenheder. I har 400 meter til krydset ved Østergade og Vestergade, hvor butikker, biblioteket og idrætscentret ligger. En kortere distance til skolen er svær at finde, og pasningsmuligheder finder I også i gåafstand. Nem adgang til motorvejen stiller skarpt på byens pendervenlige islæt, mens skovene og bakkerne i syd lokker med naturoplevelser året rundt.

I skal dog ikke nødvendigvis bevæge jer væk fra egen matrikel for at få en følelse af at være tæt på naturen. Den skønne gamle have er med sine 1.240 m2 større end de gængse villahaver, og da den samtidig har haft rigeligt tid til at vokse sig flot, møder træer, buske og blomsterbede jer med farverige omgivelser. I godt vejr kan I vælge mellem flere hyggelige terrasser, mens udestuen fungerer som bindeled til boligen i de ustadige overgangsmåneder. I praktisk regi får i en lukket carport samt et stort udhus.

Villaens historie fortælles gennem detaljer som sprossede vinduer og de synlige loftsbjælker i dele af huset. Men selvom der er tale om en ældre ejendom, har man taget grundigt hånd om det løbende vedligehold, ligesom villaen også er udvidet. Boligarealet er således på 138 m2, og pladsen er godt udnyttet.

Mest plads optages af opholdsstuen, som er udstyret med en centralt placeret brændeovn og samtidig agerer bindeled til boligens værelser. Dem får I tre af, og de er stort set lige store. Entréen leder jer videre til den øvrige bolig, hvor I blandt andet finder badeværelset, der har hvidt inventar. Afrundingsvis får I et stort og lyst spisekøkken, som bryggerset bagved kan udgøre en praktisk forlængelse af.

Her får I et stemningsfuldt hus på en attraktiv adresse – kontakt os for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søndersøvej 29 , 5492 Vissenbjerg1.145.000 kr.7.829 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.535 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 138 ㎡Grund: 1240 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1900Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-14 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x