Ventegodtsvej 12, 2680 Solrød Strand

2680 ventegodtsvej 12 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende villa nær strand med stor grund i Solrød Strand

Åbent hus med tilmeldingskrav 3/9 – klik på billede –

Velkommen til Ventegodtsvej 12 i det eftertragtede Solrød Strand, hvor denne charmerende villa fra 1934 venter på nye ejere. Med et boligareal på 90 m², ombygget i 1976 og opført i træ, tilbyder denne villa en unik kombination af historisk charme og moderne bekvemmeligheder. Villaen er beliggende på en 591 m² stor grund, kun få grunde fra vandet, hvilket giver en fantastisk beliggenhed tæt på strandens naturskønne omgivelser.

Når du træder ind i villaen, mødes du af en indbydende entré, der giver adgang til et flot flisebadeværelse med gulvvarme og en moderne bruseniche. Køkkenet er funktionelt indrettet med god plads til madlavning og opbevaring. Opholds-/dagligstuen er hjertet i huset, hvor en hyggelig brændeovn skaber en varm og indbydende atmosfære, perfekt til hyggelige aftener med familie og venner. Villaen byder også på en ekstra stue, der kan bruges som et multirum, og et stort soveværelse, der giver ro og komfort.

Den 591 m² store grund er en af villaens helt store forcer. Her finder du en hyggelig og velanlagt have med flere lækroge, der indbyder til afslapning og udendørs aktiviteter. Udover carporten med tilhørende udhus er der flere udhuse og et anneks, der giver mange muligheder for opbevaring eller hobbyaktiviteter. For dem, der drømmer om en nyopført bolig, er grunden også perfekt. Med den attraktive beliggenhed og rummelige størrelse, er det muligt at opføre en ny, moderne villa, der passer præcis til dine behov og ønsker. Området er ideelt for både børnefamilier og par, der ønsker at skabe deres drømmehjem i naturskønne og rolige omgivelser.

Beliggenheden på strandsiden af Solrød Strand gør denne villa ekstra attraktiv. Du bor få skridt fra vandet, hvilket giver mulighed for daglige gåture langs stranden og en aktiv livsstil med vandsport og badning. Området er kendt for sin rolige og familievenlige atmosfære med gode skoler, daginstitutioner og fritidsfaciliteter.

Transportmulighederne er gode med både bus og togforbindelser i nærheden, der gør det let at pendle til og fra arbejde. Der er også kort afstand til indkøbsmuligheder, shoppingcenter og et bredt udvalg af caféer og restauranter, der gør hverdagen bekvem og spændende.

Ventegodtsvej 12 er en villa med sjæl og charme, som byder på masser af plads og muligheder både indenfor og udenfor. Den fantastiske beliggenhed tæt på stranden og de mange anvendelsesmuligheder gør denne ejendom til et perfekt hjem for både par og familier, der ønsker at bo i smukke og rolige omgivelser. Kontakt os i dag for en fremvisning og oplev selv denne unikke villa i Solrød Strand….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ventegodtsvej 12 , 2680 Solrød Strand4.995.000 kr.45.679 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.165 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 90 ㎡Grund: 591 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1934Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-30 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x