Søndre Byvej 17, 2680 Solrød Strand

2680 sondre byvej 17 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Idyllisk Hus i To Plan i Jersie Landsby – Perfekt for Familielivet!

Drømmer du om et charmerende hus i et idyllisk landsbymiljø? Så er dette smukke hus i to plan i Jersie Landsby lige noget for dig!

Huset:Dette dejlige hus byder på en kombination af klassisk charme og moderne bekvemmeligheder.

Med sine 164 m² fordelt på to etager er der masser af plads til hele familien. Huset har højt til loftet og store vinduer, der lukker masser af naturligt lys ind i rummene, hvilket skaber en lys og luftig atmosfære.

Huset har højt til loftet og store vinduer, der lukker masser af naturligt lys ind i rummene, hvilket skaber en lys og luftig atmosfære.

Energivenlige løsninger:Ejendommen er opdateret med solceller, solfanger, og en stor vandbeholder, som sammen med fjernvarme sikrer en bæredygtig og økonomisk bolig. Dette gør ikke kun boligen mere miljøvenlig, men også mere økonomisk i drift.

Udendørsarealer:Den store grund tilbyder masser af muligheder for udendørs aktiviteter. Haven har et skønt drivhus – perfekt til dem, der elsker at dyrke deres egne grøntsager og blomster. Fra huset er der en smuk udsigt til landsbyens kirke, hvilket tilføjer en ekstra dimension af ro og hygge til din hverdag.

Beliggenhed:Huset ligger i hjertet af Jersie Landsby, et meget eftertragtet område kendt for sin fredelige atmosfære og nærhed til naturen. Skoler og andre nødvendige faciliteter ligger lige i nærheden, hvilket gør det til et ideelt valg for børnefamilier.

Kort sagt:Dette hus i Jersie Landsby er en sjælden perle, der kombinerer moderne bekvemmeligheder med klassisk charme. Et perfekt hjem for dem, der ønsker en rolig og naturskøn tilværelse, tæt på alt, hvad man behøver.

Kontakt os i dag for en fremvisning og oplev selv dette fantastiske hus!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søndre Byvej 17 , 2680 Solrød Strand3.995.000 kr.21.455 kr/㎡Ejer Udgifter: 6.922 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 164 ㎡Grund: 735 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1908Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-27 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x