Nordvangen 16, 7173 Vonge

7173 nordvangen 16 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende familievilla med hyggelig have og terrasse

Beliggende på en fredelig lukket villavej, tilbyder denne ejendom et roligt og trygt miljø for hele familien. Bygget i 1977 og løbende vedligeholdt, fremstår boligen både velholdt og indbydende med sine 114 kvadratmeter boligareal + 12m2 garage med elport.

Fra det øjeblik du træder ind i entreen, føres du videre til et praktisk fordelingsrum. Herfra har du adgang til hjemmets tre værelser – alle rummelige og med plads til personlig udfoldelse. Det funktionelle badeværelset sikrer en behagelig start på dagen.

Køkkenet er velholdt og indrettet med spiseplads, ideelt til hverdagen. Fra køkkenet er der direkte adgang til bryggerset, som er praktisk indrettet med bordplads, håndvask samt plads til vaskemiljø – alt sammen designet for at lette hverdagens forløb.

Stuen er uden tvivl hjemmets samlingspunkt; lys og rummelig med masser af plads til både afslapning og samvær. Det store vinduesparti sikrer et dejligt lysindfald året rundt, mens døren ud til terrassen inviterer udenfor. Terrassen selv er omkranset af vedligeholdsvenlig hegn for privatlivets skyld. Haven fremstår enkel, og her er der både plads til leg og afslapning,

Denne villa repræsenterer en unik mulighed for at erhverve sig et kærligt hjem fyldt med varme hvor familie liv kan udfolde sig i trygge rammer på lukket vænge.

Her får man en skøn bolig med attraktiv beliggenhed i et godt lokalsamfund og med kort gåafstand til både skole og indkøb. Derudover er der blot 5 km til Tørring by….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nordvangen 16 , 7173 Vonge845.000 kr.7.222 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.209 kr/mdrVillaEnergimærke: GStørrelse: 114 ㎡Grund: 830 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1977

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x