Egevænget 5, 5853 Ørbæk

5853 egevaenget 5 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende villa i enden af lukket vænge

Åbent hus med tilmeldingskrav 3/9 – klik på billede –

Her får I mulighed for at bosætte jer i et rummeligt og særdeles velholdt 1-plans hus beliggende i bunden af roligt vænge – Velkommen til Egevænget 5!

Med denne placering kan man komme hjem og nyde roen og trygheden i området. Med kort afstand byder området også på smuk natur, hvor naturen og dyreliv kan opleves.

I Herrested kan man opleve festlige arrangementer i forsamlingshuset og sportslige aktiviteter i klubhuset. Der vil være indkøbsmuligheder i den kommende ”Min Købmand” i Herrested. I Ørbæk og Ferritslev er der gode handlemuligheder. Der er en stor integreret daginstitution i byen. Derud over er der cykelsti til Ørbæk, hvor skole, institutioner og fritidsinteresser kan folde sig ud. Derudover giver Herrested en nem og direkte kørselsafstand til Odense, hvor mulighederne er endnu større.

Gennemgående er huset virkelig velholdt og løbende opdateret – Så du undgår at spekulere på større renovering, hvis dette er huset for dig. Derudover er det energioptimeret, som bl.a. giver sig til udtryk i opvarmningskilden med varmepumpen, og derved holder varmeforbruget nede, og komforten oppe.

Dette dejlige hus er ideelt for børnefamilien, da det tilbyder en rummelig og moderne indretning. Centralt i boligen er husets skønne køkkenalrum og stuemiljø placeret. Køkkenalrummet indbyder til madlavning og hyggeligt samvær med venner og familie. I det daglige vil det fungere som samlingspunktet for familien. Stuen er med stort vinduesparti og terrassedør, som åbner ud til den store flisebelagte terrasse. I de solrige perioder binder den stuen sammen med haven på den bedste vis.

Derudover er der mulighed for opdeling med forældreafdeling i den ene ende af huset, og børne/teenageafdeling i den anden. Hver afdeling har eget badeværelse, og samtidig er værelserne velproportionerede. Så man ikke går ned på pladsen. Der er naturligvis også bryggers til det praktiske, og som benyttes til daglig indgang.

I forlængelse af fliseterrassen bliver man mødt af boligens velholdte have og flotte orangeri, som byder på mange muligheder for både børn og voksne. Med disse udendørsfaciliteter kan man ikke gøre andet end at nyde de varme sommerdage med naturens stilhed i det lukkede vænge.

Derudover er der mulighed for læ til bilen i form af en carport, hvilket ligger i forlængelse af en garage, hvor der er mulighed for værksted eller opbevaring.

Egevænget 5 er muligheden for at bo i et skønt hjem med moderne planløsning, beliggende på et roligt og trygt vænge.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flytteforsikring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flytteforsikring@gjensidige.dk…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Egevænget 5 , 5853 Ørbæk1.495.000 kr.7.772 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.547 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 184 ㎡Grund: 818 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1973Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-20 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x