Keldhøj 24, 8740 Brædstrup

8740 keldhoj 24 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Moderne og indflytningsklar villa i Nim

Velkommen til denne fantastiske villa beliggende i Nim, kun 15 minutters kørsel fra Horsens. Denne moderne ejendom, bygget i 2021, byder på et boligareal på hele 165 kvadratmeter og er fuldstændig indflytningsklar. Her får du en bolig med gulvvarme i hele huset, hvilket sikrer en behagelig temperatur året rundt.

Villaen er perfekt opdelt med en forældreafdeling og en børneafdeling. Forældreafdelingen består af et rummeligt soveværelse med walk-in closet samt et stort badeværelse. Børneafdelingen indeholder to gode værelser med indbyggede skabe og eget badeværelse, hvilket giver børnene deres egen private oase. Derudover findes der et ekstra værelse, som kan bruges til kontor eller gæsteværelse.

Husets hjerte er det store køkken-alrum med højt til loftet og masser af plads til både madlavning og samvær. Køkkenet er moderne indrettet med kvalitetsmaterialer, og indeholder bl.a. et viktualierum skjult i skabsvæggen. Alrummet fører videre til den hyggelige stue, hvor sildebensgulvet skaber en elegant atmosfære.

Når du træder ind i villaen mødes du af en stor og rummelig entre, der giver dig masser af opbevaringsplads samt adgang til det praktiske bryggers. Bryggerset er udstyret med vaskemaskine og tørretumbler samt rigelig skabsplads til opbevaring af diverse husholdningsartikler.

Udendørsarealerne skuffer heller ikke. Den store sydvendte terrasse inviterer til mange hyggelige stunder under åben himmel, hvad enten det drejer sig om grillfester eller afslapning i solen. Haven er stor og tilbyder utallige muligheder for både legende børn eller haveentusiaster. Til villaen hører desuden en stor dobbelt carport og i forlængelse af carporten et skur på 12 m2 til opbevaring. Fra carporten er desuden adgang til loftrum med opbevaringsplads.

Nim byder på alle de nødvendige faciliteter såsom indkøbsmuligheder, vuggestue og børnehave indenfor kort afstand fra ejendommen. Dette gør området ideelt for familier der ønsker at bo tæt på naturen men stadig have nem adgang til byens bekvemmeligheder….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Keldhøj 24 , 8740 Brædstrup3.200.000 kr.18.349 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.785 kr/mdrVillaEnergimærke: A2015Størrelse: 165 ㎡Grund: 1266 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2021

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x