Irisvej 17, 7730 Hanstholm

7730 irisvej 17 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velindrettet andelsbolig på 91 m2 med lav boligydelse

Er det en overskuelig og velindrettet bolig, der står højest på jeres ønskeseddel, så er denne andelsbolig måske noget for jer. Her får I en bolig der er beliggende i et roligt kvarter, opført i et plan og med sydvendt have der er flisebelagt og let at vedligeholde. Boligen tilhører en velfungerende forening og er med en lav månedlig boligydelse. Til andelsboligen hører en carport og i forlængelse heraf er der redskabsrum med plads til de fornødne haveredskaber og hvorfra der er dør til en lille, lukket baghave.

Indenfor mødes I af en velindrettet bolig der fremstår lyst og velholdt. Køkkenet ligger i delvis åben forbindelse til stuen og er med udgang til den sydvendte terrasse. I stuen er der god plads til spisebord samt sofahjørne. I stuen er der desuden installeret varmepumpe. Fra entreen er der adgang til badeværelset som er med bruseniche og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Andelsboligen består desuden af et stort soveværelse samt et ekstra værelse.

Andelsboligen ligger 4 kilometer fra Hanstholm, hvor I finder hverdagens fornødenheder. Turen hertil kan tages med offentlig transport, hvis ikke vejret byder på en cykeltur. Er du interesseret i natur, så er der kun få kilometer til Hanstholm Vildtreservat i Nationalpark Thy med masser af dyreliv, sø og skov og med udsigt over åbent landskab så langt øjet rækker.

Andelsboligen står tom og med mulighed for hurtig overtagelse.
Vi står klar til en fremvisning så kontakt os nu for en fremvisning på tlf. 97 92 37 00….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Irisvej 17 , 7730 Hanstholm245.000 kr.2.623 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.934 kr/mdrAndelsboligEnergimærke: DStørrelse: 91 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1989

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x