Rishavevej 9C, 3230 Græsted

3230 rishavevej 9c 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velholdt Livsnyder-hus i Esrum – med blåregn og biodiversitet

På Rishavevej 9C i Esrum står de sunde og naturrige kvaliteter i kø. Boligen er et træhus med godt indeklima, mens den omkringliggende have spiller med på tidens ønske om biodiversitet. Få skridt fra huset åbner naturen sig med vidtstrakte landskaber mod Nordkysten, ligesom Snævret Skov, Gribskov og Esrum Sø er inden for rækkevidde på dagens gåtur.

Boligen er et bjælkehus fra norske Trønder – opført i 1978 med naturens materialer. Huset ånder og har en særlig stemning med helstøbt hygge, der favner én, så snart man træder indenfor. Gennem boligen er åbning til kip en feature, der udvider rumoplevelsen. Højloftet er også havestuen, der inviterer lyset og havens farver ind i hjemmet.

Det solidt byggede bjælkehus er velholdt. Senest er der opdateret i 2023 med maling af det udvendige træværk.

Haven omkring bjælkehuset er velplejet, men overlader også en del af pladsen til naturens frie og lidt vilde humør. Omkring den lysåbne plæne vokser floraen så tilpas højt, at den skærmer af for indkig – også på terrasserne. På den ene er der fri adgang for solens stråler. På den anden sidder man under en blåregn, der hen over sommeren fungerer som en blomstret parasol.

Matriklen fuldendes af en carport med plads til handy-mandens værksted.

Foruden de store naturoplevelser omkring Rishavevej 9C tilbyder Esrum landsbyidyl, historiske bygninger, vuggestue, børnehave og cykelsti til den lokale skole.

Kontakt EDC for mere information og gerne en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rishavevej 9C , 3230 Græsted2.595.000 kr.24.412 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.740 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 96 ㎡Grund: 911 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1978Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-13 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x