Pogevangen 4, 7120 Vejle Øst

7120 pogevangen 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende familievilla med drømmegarage og privat have

Velkommen til denne skønne villa, der udstråler charme og hygge fra det øjeblik, du træder ind ad døren. Bygget i 1975 og løbende vedligeholdt, fremstår ejendommen både indbydende og indflytningsklar for den næste familie, der ønsker at skabe minder her.

Hjemmets hjerte er uden tvivl det stilrene køkken, som i åben forbindelse med alrummet skaber en naturlig samlingspunkt for familien. Her kan I nyde dagens måltider sammen ved spisepladsen eller slappe af i den tilstødende lysfyldte stue. De store vinduespartier sikrer et fantastisk lysindfald hele dagen og giver samtidig adgang til hjemmets store fliseterrasse, hvor mange solrige timer kan tilbringes.

Villaen byder på tre rummelige værelser samt et praktisk mindre værelse med indbyggede skabe, hvilket gør det ideelt som kontor eller hobbyrum. Badeværelset er udstyret med bruseniche og fremstår lyst og indbydende.

En særlig perle ved denne ejendom er garagen – en drøm for enhver bilentusiast. Med høj loftshøjde, billift og ovenlysvinduer er dette ikke blot en garage; det er et værksted, hvor projekter kan blive til virkelighed. Derudover byder garagen på fremragende opbevaringsmuligheder.

Udenfor venter den lukkede private have på at blive dit fristed. Den store terrasse inviterer til grillhygge og afslapning under åben himmel. Haven kræver minimal vedligeholdelse, så du kan bruge din tid på det, der betyder mest.

Beliggende i et roligt kvarter er denne villa perfekt placeret tæt på hverdagens fornødenheder som skoler, butikker og offentlig transport. Her får du den ideelle kombination af privatlivets fred hjemme samt nem adgang til alt hvad du behøver udenfor.

Denne villa repræsenterer en unik mulighed for at erhverve sig et charmerende hjem fyldt med potentiale – klar til at danne rammen om jeres familieliv….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Pogevangen 4 , 7120 Vejle Øst2.995.000 kr.23.536 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.115 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 110 ㎡Grund: 753 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1975Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-21 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x