Lyngsvinget 4, 3450 Allerød

3450 lyngsvinget 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

EN DRØM AF EN BOLIG!

Grundplanen er skræddersyet til at opfylde den moderne families boligdrømme, og de attraktive kvadratmeter får følgeskab af en kvalitet, som er svær at matche. Vola, Gaggenau, Quooker og snedkererede løsninger er nogle af de lækkerier, som I møder, når I bevæger jer gennem det utroligt flotte hjem, hvor loftshøjden på tre meter i køkken-alrummet også imponerer. Hus og have er bundet sammen til perfektion, og med eksempelvis solceller er energioptimering også taget med i ligningen.

Huset fra 2017 er placeret i et lukket vænge, så børnene kan finde løbehjulet frem og mødes med vennerne. I er også nær skole og fritidstilbud i Allerød, hvor skoven ligeledes er skøn at bruge tid i, når I nyder fritiden sammen med ungerne. Pendleren kan tage bussen, cykle til toget eller finde motorvejen på fem minutter. Skal I handle ind, så tag ladcyklen eller bilen, for der er flere gode butikker at vælge imellem.

Den store familie vil falde for alle de kvadratmeter, som boligen giver, og de er fantastisk udnyttet og fordelt over en forældreafdeling med havedør i soveværelset, walk-in-closet og eget badeværelse. Modsat har I fire børneværelser med havedøre samt endnu et badeværelse, hvor Vola-armaturerne fra det andet går igen.

Køkken-alrummet får helt sikkert madentusiastens puls op, for her er både et vinkøleskab og en gaskogesektion fra Gaggenau samt en Quooker i bruneret messing. Snedkerskufferne matcher løsningen i det ene badeværelse, og mellem køkken-alrummet og stuen spreder gaspejsen stemning. Både køkken-alrummet og stuen er smedet sammen med terrasserne via flere udgange.

Huset har A2020-energimærke. Derudover er der tænkt på hver en detalje såsom Nilan-ventilationsanlægget, ligesom der er gulvvarme i både boligen og den store garage, der nås via bryggerset. Gulvene er i øvrigt fuldlimede fra Trækompagniet.

På begge sider af huset er der etableret hårdttræsterrasser, hvorfor I har skønne oaser mod henholdsvis øst og vest, og når solen rigtigt bager, kan I slå jer ned under den elektriske markise. Haven er tilmed anlagt i en vedligeholdelseslet stil med plads til børnenes fodboldkampe, leg og trampolin….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lyngsvinget 4 , 3450 Allerød8.995.000 kr.36.506 kr/㎡Ejer Udgifter: 6.456 kr/mdrVillaEnergimærke: A2020Størrelse: 226 ㎡Grund: 813 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 2017Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-03 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x