Sneppevej 56A, 9440 Aabybro

9440 sneppevej 56a 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Ideelt for børnefamilier i et attraktivt område

Dobbelthus på 80 kvm. opført i 2000, der er carport/ skur. Ejendommen består af tre værelser, herunder et rummeligt soveværelse og et ekstra værelse, der kan bruges som børneværelse eller kontor. Den åbne planløsning mellem køkkenet og den rummelige stue skaber en indbydende atmosfære, ideel til både hverdag og gæstebesøg. Badeværelset er praktisk placeret ved gangen, hvilket gør det nemt tilgængeligt fra alle rum.
Der er gulvvarme i hele huset og en centralt placeret varmepume. Alle vinduerne er mahogni, og der er indlagt fibernet på grunden.

Udendørsområdet er lige så imponerende som indendørs. Foran og bag ved huset er der nyligt anlagte fliser, græsplæne og bede der giver haven et friskt og velplejet udseende. Den store terrasse i den lukkede have er perfekt til afslapning og udendørs spisning, mens den overkommelige græsplæne og nemme staudebed gør havearbejdet til en leg.

Beliggenheden er en af de største fordele ved denne ejendom. Huset ligger tæt på en smuk sø, som er et populært sted for løb og luftning af hund. Aabybro er kendt som et rigtig godt sted for børnefamilier og med god grund. Her finder du alt, hvad du behøver inden for kort afstand. Aabybro Skole og Børnehaven Skipper Clement er begge inden for gåafstand, hvilket gør hverdagen nem og bekvem for børnefamilier. Derudover er der gode indkøbsmuligheder tæt på.

Med kun 25 minutters kørsel til Aalborg centrum er det nemt at pendle til arbejde eller nyde byens mange tilbud. Dette hus på Sneppevej 56A tilbyder en enestående kombination af komfort, bekvemmelighed og en fantastisk beliggenhed. Gå ikke glip af muligheden for at gøre dette dejlige hus til dit nye hjem….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sneppevej 56A , 9440 Aabybro1.395.000 kr.17.054 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.408 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 80 ㎡Grund: 416 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2000Sidste tilstandrapport er fra: 2005-06-07 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x