Birkevej 3A, 9370 Hals

9370 birkevej 3a 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Birkevej 3A, 9370 Hals

Velkommen til Birkevej 3A, 9370 Hals – Et charmerende halvdobbelthus med central beliggenhed
Dette velholdte halvdobbelthus fra 2002 byder på 86 originale kvadratmeter, der er både veldisponerede og yderst funktionelle. Boligen er perfekt til både singler, par eller den lille familie, der ønsker en kombination af komfort, praktisk indretning og en beliggenhed tæt på alt.
Når du træder ind ad døren til Birkevej 3A, mødes du af en lys og rummelig entré, der også fungerer som bryggers. Her er der lagt praktiske klinker, og du har masser af bordplads samt plads til vaskemaskine. Dette rum er perfekt til at håndtere hverdagens gøremål på en nem og effektiv måde.
Husets hjerte er det åbne køkkenalrum, hvor store sydvendte vinduespartier fylder rummet med naturligt lys. Køkkenet er indrettet i en klassisk hesteskoform, der giver dig god arbejdsplads og nem adgang til alle nødvendigheder. Alrummet er oplagt som familiens samlingspunkt, og herfra er der direkte udgang til en sydvendt terrasse, hvor du kan nyde solrige dage og hyggelige aftener. Stuen er rummelig og kan indrettes efter dine behov og ønsker
Huset rummer også et dejligt soveværelse med plads til en dobbeltseng og indbyggede skabe. Derudover er der et ekstra værelse, der kan bruges som gæsteværelse, kontor eller hobbyrum – mulighederne er mange. Værelset har direkte adgang til husets badeværelse, som er indrettet med lyse klinker og en god størrelse, hvilket sikrer en behagelig start på dagen.
Grunden er overskuelig og nem at vedligeholde, hvilket giver dig mere tid til at nyde de ting, der betyder mest. På grunden finder du også et praktisk skur til opbevaring af haveredskaber, cykler eller andet, du ønsker at have indenfor rækkevidde.
Beliggenheden kunne næsten ikke være bedre! Du bor kun 200 meter fra den nærmeste Coop 365, 300 meter fra Meny, og på blot 400 meter når du Hals havn, hvor du kan nyde det maritime miljø og de lokale restauranter. Uanset om du har brug for dagligvareindkøb, en tur til havnen eller en hyggelig aften ude, så er det alt sammen lige om hjørnet.
Birkevej 3A er det perfekte hjem for dig, der ønsker en indflytningsklar bolig med en praktisk beliggenhed og en velgennemtænkt indretning. Velkommen hjem!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Birkevej 3A , 9370 Hals995.000 kr.11.570 kr/㎡Ejer Udgifter: 905 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 86 ㎡Grund: 236 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2002Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-29 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x