Mich. Simonsens Vej 2, 9670 Løgstør

9670 mich simonsens vej 2 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende hjem med muligheder i naturskønne Løgstør

Åbent hus med tilmeldingskrav 5/9 – klik på billede –

Denne charmerende og hyggelige bolig på Mich. Simonsens Vej 2 er det perfekte valg for dig, der søger et hjem fyldt med muligheder i det rolige og naturskønne Løgstør. Med et boligareal på 82 m² får du en praktisk indrettet bolig, der byder på både komfort og potentiale. Hjemmet er ideelt til såvel parret, den lille familie eller enlige, der ønsker at skabe sig en tryg og behagelig base i et attraktivt lokalmiljø.

Boligens stueplan byder på en indbydende og rummelig atmosfære, hvor der er plads til både hygge og samvær. Køkkenet, der er funktionelt indrettet, giver dig mulighed for at tilberede dine livretter, mens det tilstødende opholdsrum er oplagt til både middagsselskaber og afslapning. Et stort plus er badeværelset, som er udstyret med gulvvarme, hvilket sikrer en dejlig komfort på de køligere dage. Det er en detalje, der virkelig sætter prikken over i’et i hverdagen.

På husets 1. sal finder du to velplacerede værelser, som nemt kan indrettes efter dine individuelle behov. Hvad enten du har brug for et soveværelse, et kontor, børneværelse eller noget helt andet, så er mulighederne mange. Her er der virkelig mulighed for at skabe lige præcis den bolig, du drømmer om.

Udendørs finder du en skøn og lukket have, hvor du kan skabe dit eget private udendørs fristed. Haven er perfekt til afslapning, leg og hygge – hvad enten det er med en god bog i skyggen, en kop kaffe i morgensolen eller en legende stund med børnene. Den lukkede have skaber også en tryg ramme for børn og kæledyr. Huset blev malet udvendigt i 2017-2018, så den står pæn og velholdt.

Beliggenheden i Løgstør er noget for sig selv. Mich. Simonsens Vej 2 ligger i et fredeligt og børnevenligt område, hvor der er kort afstand til både indkøbsmuligheder, skoler og daginstitutioner. Samtidig er du tæt på den smukke natur omkring Limfjorden, som indbyder til lange gåture, cykelture eller en tur på vandet. Her kan du virkelig nyde det bedste af begge verdener – en charmerende bolig i et roligt lokalmiljø med alle hverdagens nødvendigheder lige ved hånden, samtidig med at du er omgivet af Løgstørs fantastiske natur….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mich. Simonsens Vej 2 , 9670 Løgstør695.000 kr.8.110 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.010 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 82 ㎡Grund: 317 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1911

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x