Godsparken 162, 2670 Greve

2670 godsparken 162 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Villa med potentiale og perfekt beliggenhed – 178 kvm under tag

Forestil dig en ejendom, der kombinerer det bedste af to verdener: et hjem med sjæl og muligheder samt en beliggenhed, der tilbyder alt hvad hjertet begærer. Denne villa på 178 kvadratmeter under tag, bygget i 1969, er præcis sådan et sted. Med sine anvendelige kvm og velovervejede indretning udgør den den perfekte ramme om familielivet.

Hjemmet åbner sig op i en rummelig og indbydende stue, som naturligt flyder over i en anvendelig udestue. Her kan man nyde de solrige dage og de lune aftener med udsigt til den frodige have. Selvom køkkenet bærer præg af tidens tand, gemmer det på muligheden for at skabe et moderne samlingspunkt for familien. En praktisk fordelingsgang fører videre til fire soveværelser, hvoraf hvert rum har sit eget unikke potentiale. Et funktionelt bryggers og et badeværelse fuldender boligens indre faciliteter.

Det er dog ikke kun villaens indre kvaliteter, der gør denne ejendom til noget særligt. Udenfor venter en vild have med solkroge og tæt beplantning – et sandt fristed for naturelskere eller dem, der drømmer om hyggelige grill aftener under åben himmel.

Beliggende på en rolig vej sikrer denne ejendom fredfyldte omgivelser samtidig med nem adgang til hverdagens nødvendigheder. Kun få skridt fra døren finder du Krogårdsskolen, Børnehaven Abels Hus samt den store offentlige naturlegeplads kendt som Giraflegepladsen – ideelle betingelser for børnefamilier. Foruden dette er ejendommen placeret få hundrede meter fra Greve Station og Greve Centeret, hvilket gør shoppingture eller pendling til en leg.

Naturelsker? Vandkanten og dens badebro ligger blot 400 meter væk; her kan du nyde havbrisen eller morgendukkerter uden lang transporttid. Og lad os ikke glemme det gode naboskab som omkranser denne perle – her er fællesskabet i højsædet.

Selvom villaen kræver istandsættelse indvendigt, repræsenterer den en unik mulighed for at skabe dit drømmehjem på en fundament af solid charme og uovertruffen beliggenhed. Forestil dig mulighederne: Et moderniseret køkken hvor familien samles om madlavningen; soveværelser der afspejler hver familiemedlems personlighed; stuer hvor livets store øjeblikke kan fejres….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Godsparken 162 , 2670 Greve3.795.000 kr.24.460 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.953 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 142 ㎡Grund: 816 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1969Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-02 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x