Steen Blichers Vej 1, 8700 Horsens

8700 steen blichers vej 1 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Villa for med fantastisk beliggenhed for enden af lukket vej – kort afstand til vand, by og natur

Åbent hus med tilmeldingskrav 5/9 – klik på billede –

Man bydes velkommen i villaens yderst praktiske entre, som har rigeligt plads til sko og jakker samt vaskemaskine og tørretumbler. Entreen deler på herlig vis huset op i to. I den vestlige ende finder man villaens leverum, hvor familien kan samles i det åbne køkken/alrum, nyde aftensmaden sammen i spisestuen, eller hygge i den rummelige stue. Fælles for disse rum er, at de er orienteret mod vest og har gode store vinduespartier, så lyset strømmer ind, og da boligen ligger højt er der også rigtig skøn udsigt mod vest. I denne ende af huset finder man også et rummeligt og pænt badeværelse, et godt depotrum samt et stort soveværelse der, ligesom stuen, har direkte udgang til en fantastisk sydvendt terrasse.

I den østlige ende af huset, har man 2 regulære værelser og ét gennemgangsværelse, som nemt kan ændres til et regulært værelse uden gennemgang. Gennemgangsværelser byder også på udgang til den yderst private og ugeneret have. Det store værelse har tidligere været brugt til lydstudie og har dermed særlig god akustik. Herfra er der udgang til en hyggelig lille udestue som igen leder videre til en fantastiske have.

Steen Blichers Vej er en rolig, lukket vej i Sygehuskvarteret. Området er blevet særdeles populært på grund af de mange faciliteter der findes indenfor kort afstand. Her kan blandt andet nævnes Lystbådehavnen, Langelinie med mulighed for hyggelige aktiviteter, en god badestrand og skønne muligheder for gå- og løbeture langs vandet samt skønne gå-og løberuter ved Nørrestrand. Strøget ligger i gåafstand, hvor man både kan besøge butikker, få klaret sine indkøb og spise på restauranter. Herudover flere dagligvarebutikker, skoler, institutioner og sportsanlæg. Desuden nås motorvej E45 på blot 10 min. kørsel.

EDC Ejendoms Centret byder velkommen!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Steen Blichers Vej 1 , 8700 Horsens3.850.000 kr.19.356 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.846 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 192 ㎡Grund: 1017 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1955Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-22 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x