Volbjerg 11, 9520 Skørping

9520 volbjerg 11 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Sjældent udbudt udsigtsvilla

Åbent hus med tilmeldingskrav 7/9 – klik på billede –

På Volbjerg 11 har du udsigten til noget af Danmarks smukkeste natur. Tæt på Rebild bakker og Lindenborg Å!

Når ejendommen tilmed er krydret med en smuk stil og udsøgt materialevalg, er det ikke svært at tage beslutningen – det her er en ejendom man bør opleve!
Det oprindelige hus blev bygget i 1911. Det er der ikke meget tilbage af, og den seneste større ombygning er sket i 2018. Det betyder man får en moderne planløsning, en moderne opvarmning – men i et historisk og meget interessant område hvor livsnyderiet er i højsæde.

Når man træder ind i entreen ser man straks de store vinduer der fra alle kanter inviterer den smukke natur indenfor. Herfra er trappen til 1. salen – den gemmer vi lige til senere. Vi går ind i det store alrum hvor det er nemt at indrette hyggeplads, spiseplads og være sammen i hverdagen om de daglige gøremål og måltider. De flotte og lyse gipslofter hvor de gamle bjælker træder i karakter og vidner om et historisk byggeri – og igen de flotte gulve med microcementen der træder i kontrast til resten af huset. Flotte og moderne løsninger. Brændeovnen skaber hyggen om vinteren og den store dobbeltterrassedør skaber sammenhængen med de skønne udeområder om sommeren.

Køkkenet ligger i naturlig sammenhæng med stuen og også herfra har man udsigten til bakkerne. Vi bevæger os længere ind i huset hvor vi finder husets badeværelse, store bryggers samt det store forældresoveværelse. Her træder huset igen i karakter og det er værd at fremhæve de flotte mure, og igen udsigten man kan nyde så snart man vågner om morgenen.

Så er det tid til 1. salen. De flotte trægulve, det store vinduesparti fra det vestvendte værelse, det opfindsomme “walk-in” og udgangen til tagterrassen giver mange forskellige anvendelsesmuligheder. Så når vi siger forældreafdelingen i stueplan er sandheden egentligt, at den også nemt kunne være på 1. salen – det er helt op til øjnene der ser. Der skal ikke herske tvivl om at det gode øje for detaljen går igennem på 1. salen.

Billederne taler næsten for sig selv med det store trekantede vindue mod naturen – og muligheden for at gå direkte ud på tagterrassen tæller kun op ad. Her er der tænkt privatliv og hygge – det er ikke til at tage fejl af. Haven og udeområder giver plads og råderum til hygge, selskaber, dagligdagen og ikke mindst både drivhus og et godt værksted.
Fra begge terrasser er der udsigt og privatliv. Grillen står godt placeret i sit eget overdækkede område, og her er god plads til det moderne udekøkken, i et hvert slags vejr. En god garage hvor der igen er godt med plads.

Volbjerg 11 er en gemt perle, lige i hjertet af naturen og er uden tvivl et besøg hver for dem der gerne vil have naturen og roen tæt på. Man er er tæt på fællesskabet i Gravlev, og det er stadig nemt at komme til og fra både motorvejen og videre til Aalborg eller Århus….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Volbjerg 11 , 9520 Skørping3.995.000 kr.28.055 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.661 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 140 ㎡Grund: 2269 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1911Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-04 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x