Rosenalle 34, 3320 Skævinge

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Moderne rækkehus med stor fliseterrasse – perfekt til familien!

Velkommen til dette indbydende rækkehus, der byder på en kombination af moderne komfort og funktionalitet. Beliggende i et roligt kvarter, er denne ejendom ideel for familien, der ønsker både plads og bekvemmelighed. Huset blev opført i 2002 og har et boligareal på hele 98 kvadratmeter fordelt over to plan samt en stor hems.

Når du træder ind ad hoveddøren, mødes du af en lys og rummelig entre, hvorfra der er adgang til et praktisk gæstetoilet. Fra entreen ledes du videre ind i den åbne stue/køkken-alrum. Køkkenet er moderne indrettet med alle nødvendige faciliteter og giver rig mulighed for at kokkerere samtidig med at kunne være en del af familiens aktiviteter i stuen.

Stuen fremstår lys og venlig takket være de store vinduespartier, som også giver adgang til den nyligt anlagte fliseterrasse. Terrassen er det perfekte sted at nyde solrige dage eller hyggelige aftener med familie og venner. Fra køkkenet er der også adgang til et praktisk bryggers med egen indgang – ideelt til opbevaring eller som vaskerum.

På første sal finder du tre gode værelser samt et lyst badeværelse. Værelserne er lyse og rummelige, hvilket gør dem velegnede som soveværelser eller hjemmekontorer alt efter behov. Det ene værelse har desuden adgang til en stor hems via en trappe – her får du ekstra plads til opbevaring eller måske endda som lege- eller hobbyrum.

Dette rækkehus tilbyder ikke blot moderne bekvemmeligheder men også muligheden for at skabe dit eget hjemlige fristed tæt på naturen såvel som byens faciliteter….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rosenalle 34 , 3320 Skævinge2.485.000 kr.26.185 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.079 kr/mdrRækkehusEnergimærke: A2010Størrelse: 98 ㎡Grund: 121 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2002Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-04 check den her