Nøvlingvej 164, 9260 Gistrup

9260 novlingvej 164 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Indflytningsklar etplansvilla på ugeneret grund i skønne Nøvling

Lidt syd for Aalborg, i landsbyen Nøvling, finder I denne fine villa, der venter på at blive jeres nye hjem. Huset er et godt førstegangskøb, da det er lige til at flytte ind i. Dertil rummer de 149 velindrettede m2 med masser af plads til familiesamvær og en god kælder på 75 m2. En skøn have, der giver en fortrinlig ramme om hverdagen. Velkommen til Nøvlingvej 164.

Ejendommen er opført i 1965 og er løbende blevet renoveret – for nyligt med nye vinduer, døre og tag. Det positive indtryk fortsætter inden døre, hvor et rummeligt og lyst opholdsmiljø udfolder sig.

Rummet består af et hyggeligt køkken og stue, hvor et herligt dagslys strømmer ind fra brede vinduer. Den indretningsvenlige stue giver plads til både sofagruppe og spisebord samt udgang til dejlig overdækket terrasse.

I kan desuden se frem til et dejligt soveværelse med indbygget skab samt yderligere to værelser, der egner sig glimrende som børneværelser eller arbejdsværelse. Dertil får I også et flot badeværelse med en bruseniche.I kælderen er der et praktisk bryggers med vaskefaciliteter, toilet, 2 disponible rum, hvor 20 kvm er godkendt til erhverv.~ Yderligere er der garage med 2 disponible rum med masser af opbevaringsmuligheder.

Udenfor kan I glæde jer til en stor, hyggelig have med skøn solrig overdækket terrasse. Herude får I en skøn oase til de lune sommerdage, hvor I ganske uforstyrret kan nyde solen hele dagen. Grunden på 1801 m2 rummer også en carport. Endvidere hyggelig bålplads, drivhus og hønsehus.

Daginstitution og skole ligger mindre end 5 minutter væk, hvor der ikke skal krydses vej. Indkøb kan klares i Gistrup eller Visse, hvor gode stisystemer fører jer sikkert på vej på under et kvarter. I nærheden har I også flere smukke naturområder såsom Lundby Bakker og Poulstrup Sø, og så er der kun 15 minutters køretur ind til Aalborg.

Book en fremvisning i dag på tlf. 6115 1513…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nøvlingvej 164 , 9260 Gistrup2.198.000 kr.12.297 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.122 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 149 ㎡Grund: 1801 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1965Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-27 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x