Smidie Byvej 14, 9574 Bælum

9574 smidie byvej 14 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Ældre , men interiørmæssigt renoveret villa i landlige omgivelser.

Denne ældre , men interiørmæssigt, renoverede landvilla er beliggende op til åbent landskab i den lille landsby, Smidie der er beliggende ca 2 km nord for Bælum by , og i umiddelbar nærhed af Lille Vildmose , en af Danmarks mest populære naturparker med landets eneste bestand af Elge etc.
Villaen er i 2017 renoveret generelt på interiøret , der er indrettet med :~ Lille entre/forgang , godt og lyst badeværelse med klinkegulve , bademiljø samt brusehjørne. Rummeligt og lyst køkken med masser af skabsplads. Fra køkkenet er adgang til den rummelige stue med godt lysindfald fra den dobbelte havedør der giver adgang til lille terrasse samt den store have med udsigt over de tilstødende marker. Fra den store vinkelstue er der adgang til husets eneste værelse , et rummeligt soveværelse på ca 10 m2.~ Husets varmeanlæg er varmepumpe luft/luft der er suppleret af et par elpaneler. Husets tagdækning trænger til renovering. Facaden er klaket/pudset – vinduer er termo/træ.
Huset er beliggende på 758 m2 grundareal randbevokset og med storslået udsigt over de tilstødende markarealer. Til ejendommen hører ældre udhus.

Fra ejendommen er der ca kun 3 km til LIlle Vildmose, der med sit store og varierede dyre- og planteliv året rundt, giver mulighed for utallige timer i naturen. Området består af Høstemark skov , og syd for dette hegnede område, findes tidligere tørvegravningsområde, der nu ligger hen i natur og dyrereservat. Pt. er Danmarks første Elgeresrvat blev etableret i~ 2016 i et 21 km2 stort hegn. Masser af skønne naturoplevelser venter. LILLE VILDMOSE CENTRET er beliggende i sydenden af mosen, og centret formidler de igangværende aktiviteter, samt mosens historie etc. Syd for førnævnte ligger det endnu større naturområde Tofte Skov.~ MASSER AF SKØN NATUR!

Klik på nedenstående link, der åbner Lille Vildmosecentrets hjemmeside, med et væld af informationer om vildmosen, dens historie samt områdets tilbud iøvrigt.

Klik her og besøg Lille Vildmose

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Smidie Byvej 14 , 9574 Bælum275.000 kr.4.074 kr/㎡Ejer Udgifter: 774 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 63 ㎡Grund: 758 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1827Sidste tilstandrapport er fra: 2006-01-29 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x