Oldagervej 6, 8410 Rønde

8410 oldagervej 6 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Moderne rækkehus med skøn udsigt

Åbent hus med tilmeldingskrav 6/9 – klik på billede –

EDC AROS Rønde har nu fornøjelsen af at udbyde Oldagervej 6 til salg. Rækkehuset er beliggende på en rolig villavej i Rønde by, og har en fantastisk udsigt over landskabet samt Kalø Vig. Dette skønne rækkehus er opført i 2019 og rummer et boligareal på 130 kvadratmeter, beliggende på en grund på 527 kvadratmeter. Boligen fremstår stilren, som er hjulpet af et rigtig godt lysindfald hele vejen rundt, især i det store alrum, hvor der er store vinduespartier, der giver masser af naturligt lys.
Når du træder ind i rækkehuset, bliver du mødt af den indbydende entré som også benyttes til bryggers med vaskefaciliteter. Hvis du bevæger dig længere ind i boligen, kommer du til køkken/alrummet i åben forbindelse med spisepladsen, som udgør husets hjerterum. Fra køkken/alrummet er der direkte adgang til den hyggelige stue. Ydermere byder den velindrettede bolig på tre rigtig gode værelser og to badeværelser, hvor det ene er et “master bedroom” med eget badeværelse. Fra det store alrum er der udgang til den sydvestvendte terrasse, som naturligt bliver en stor del af alrummet i godt vejr.
Udenfor venter den hyggelige have, hvor der er plads til forskellige udendørsaktiviteter, og hvor vedligeholdelsen er minimal. Ydermere er der en tilhørende carport på 32 kvadratmeter med indbyggede udhus, perfekt til opbevaring.

Boligen er centralt beliggende i Rønde by. Boligerne er beliggende i “Rønde Nord” i relativ kort afstand fra byens private og folkeskole, børnehave og vuggestue samt byens faciliteter og den omkringliggende natur kan nås på få minutters gang. Rønde byder på flere spisesteder og et rigt handelsliv. Her er et hav af indkøbsmuligheder samt daginstitutioner, folkeskole, privatskole, gymnasium, højskole og efterskole. Byen byder desuden på fitnesscenter og idrætscenter med bl.a. padelbaner. Fra Rønde er der gode offentlige transportmuligheder til Aarhus og det øvrige Djursland. Aarhus kan nås i bil på ca. 25 minutter.
Med stille beliggenhed på Oldagervej, og en atmosfære af godt naboskab, er dette det ideelle hjem for dem der søger harmoni mellem moderne livsstil og naturskønne omgivelser. Så kontakt EDC AROS Rønde allerede i dag på tlf.: 86 37 19 44 og bestil en fremvisning af Oldagervej 6.
Vi glæder os til at byde jer velkommen!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Oldagervej 6 , 8410 Rønde3.598.000 kr.26.801 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.810 kr/mdrVillaEnergimærke: A2015Størrelse: 130 ㎡Grund: 527 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2019Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-04 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x