Karen Blixens Vej 74, 8600 Silkeborg

8600 karen blixens vej 74 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Rækkehus med ugeneret have og rolig beliggenhed i Balle

Velkommen til Karen Blixens Vej 74 i Silkeborgs attraktive bydel Balle. Her skal I præsenteres for et flot rækkehus fra 1992, der fordeler sig over ét plan på 92 kvadratmeter. Haven er anlagt med flere ugenerede terrasser og har gode solforhold. I har udsigt til skovbrynet. Kom indenfor.

I kommer ind via en indbydende entré eller et meget praktisk bryggers. Ret fremme ligger det store opholdsrum, hvor køkken-alrum og stue er forenet. Køkkenet er en hvid model, som ligger bag en halvmur. I alrummet lukker en glaskarnap dagslyset ind, og der skabes en tæt forbindelse til haven. Stuens afdeling er også domineret af store glaspartier, der forbinder jer med en terrasse.

De tre værelser ligger med afstand til hinanden, så privatlivet er i behold. Samtlige værelser har gode og velafstemte størrelser, der kan anvendes i flere henseender. Der er også faste skabe, som går fra gulv til loft. Badeværelset med brus har klassiske, hvide klinker på gulv og vægge.

Der er terrassemiljø på begge sider af huset. Fra stuen tilgås den overdækkede af slagsen med sol sidst på dagen. En opvokset beplantning giver rammerne et naturskønt præg. Mod øst ligger den terrasse, som modtager morgen- og formiddagssolen. Fra denne side er der udgang til et stort, grønt fællesareal. I har desuden udsyn til skovens høje træer, som giver en god stemning.

Fællesområdet giver beliggenheden en ugeneret og rolig karakter, skønt I er tæt på alt det vigtige. Lige på den anden side af Nordre Højmarksvej har I flere indkøbsmuligheder at vælge mellem. Der er gangstier til institution, Buskelundskolen, Buskelund Hallen og -Fodboldbaner. En cykeltur på ti minutter fører til centrum af Silkeborg. Motorvejen tilgås efter tre kilometer….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Karen Blixens Vej 74 , 8600 Silkeborg1.975.000 kr.21.089 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.985 kr/mdrRækkehusEnergimærke: CStørrelse: 91 ㎡Grund: 275 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1992Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-27 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x