Jens-Erik Bechs Vej 3 3-th, 9560 Hadsund

9560 jens erik bechs vej 3 3 th 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Ny ejerlejlighed med fjordudsigt

Denne fine ejerlejlighed i et nybygget boligkompleks tilbyder både elevator og trappeadgang. Her får du ikke blot en bolig, men et livsstilsskift med udsigt over byens tage, den beroligende skov og den betagende Mariager Fjord.

Lejligheden har en rummelig entré, der leder videre til et stort køkken-alrum, som smelter sammen med en indbydende stue og spiseplads. Fra stuen er der adgang til en rummelig altan, hvor udsigten over Mariager Fjord kan nydes.

Frostglasset er fjernet, så nu er udsigten endnu mere synlig.

Med to komfortable værelser og et stilfuldt badeværelse er der rigelig plads til at skabe dit eget private fristed samt plads til gæster.

Køkken- og badeværelseselementerne fra HTH er nøje udvalgt for at sikre enestående kvalitet og funktionalitet. Derudover følger en privat parkeringsplads i garagen og et depotrum til opbevaring med lejligheden, og der er mulighed for at leje en mindre lejlighed til gæster.

Med en central beliggenhed er det nemt at udforske byens liv, samtidig med at du kan nyde den rolige omgivelser….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Jens-Erik Bechs Vej 3 3-th, 9560 Hadsund2.650.000 kr.27.604 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.577 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: A2015Størrelse: 96 ㎡Grund: 1388 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2023

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x